Kezdőlap Kultúra és szórakozás Hangversenyközpont A jövő zenéje jótékonysági koncertsorozat – Szentes

A jövő zenéje jótékonysági koncertsorozat – Szentes


A Kecskeméti Szimfonikus Zenekar jótékonysági koncertsorozata a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára

A Gyermekétkeztetési Alapítvány októberben egy hat állomásos jótékonysági koncertsorozatot szervez, melynek bevételét teljes egészében a rászoruló gyermekek megsegítésére használja fel.

A jegyvásárlással a résztvevők tehát nemcsak egy jó ügyet támogathatnak, hanem egy kiváló művész munkásságát is megismerhetik. Az est különlegessége ugyanis, hogy a zeneszerző személyében nem mást, mint a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnökét, Király Gábort köszönthetjük. A kiváló kortárs alkotó repertoárjának alapanyaga a játék, a kifinomult ízlés, és az egyensúly a szórakoztatás és az elmélyült élvezet között. Ez alkalommal igényes szóló-, kamara- és zenekari darabjai a Hollókői Huba koncertmester, művészeti vezető által vezényelt Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában csendülnek fel.

Mire számíthat a publikum az est folyamán? A koncerten a zenekari művek izgalmas kisebb szólókkal váltakoznak, a vissza-visszatérő, lágyan dinamikus vonós hangzás a lebegés és az öröm érzését kívánja átadni a hallgatóságnak. Az előadás nemcsak a zene szépségére, hanem a közösség erejére is épít, ahol az egyén és a csapat dinamizmusa egymást erősíti. Az élményt tovább fokozzák a darabokba rejtett zenei poénok, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a résztvevők arcára, kiszakítva őket a rohanó hétköznapokból.

A jövő zenéje jótékonysági koncertsorozat – Szentes



Forrás

Exit mobile version