Kezdőlap Hírek III. Szentesi Veterán Jármű Találkozó…

III. Szentesi Veterán Jármű Találkozó…

11

Ma (2024. szeptember 21-én) összegyűltek a veterán járművek szerelmesei Szentesen, hogy ünnepeljék és megünnepeljék a múltat. Az idők során sok mindent felejtünk el, de ezek az autók és motorok emlékeztetnek bennünket arra, hogy mi is voltunk, és hogy honnan jöttünk. A III. Szentesi veterán jármű találkozó színes palettája a múlt század elejétől egészen napjainkig terjedő gyöngyszemekből állt össze.

A rendezvény hangulata emlékeztetett minket arra, hogy nemcsak járművekről van szó, hanem egy életérzésről is, amelyet ezek a gépek hoztak létre az emberek számára. A lassan haladó veterán autók elegánsan csillogtak a napsütésben, míg a robogó motorok fényükkel ragyogtak a sötét árnyékok között.

A találkozón nemcsak a járművek vonzották a figyelmet, hanem az emberek is, akik szeretettel gondozták, és büszkén mutatták be büszkeségük tárgyait. Ők voltak a múlt őrei, akik vigyáztak rájuk, hogy a jövő generációi is megismerhessék és megérthessék azokat az értékeket, amelyek a veterán járművekben rejtőznek.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás