Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Szakkiképzési feladatok és Fekete Folyó 2024 gyakorlat párhuzamosan…

Szakkiképzési feladatok és Fekete Folyó 2024 gyakorlat párhuzamosan…


🪖

Alakulatunk a Fekete Folyó 2024 gyakorlat kiszolgálása és katonáink felkészítése érdekében komplex szakkiképzési feladatokat hajtott végre.
Állományunk tagjainak elsődleges feladata a felderítő erők műszaki támogatása volt. Az ezred Hídépítő Zászlóalja átcsoportosítást végzett a Tiszai vízi gyakorlótérre, ahol átkelő helyet rendezett be és üzemeltet, amely a felderítő erők mozgásszabadságát hivatott garantálni.

Ezzel párhuzamosan Műszaki Támogató Zászlóaljunk a hékédi gyakorlótéren szakkiképzési, míg a Művelettámogató Műszaki Zászlóaljunk a kőröshegyi lőtéren robbantási és erődítési szakkiképzési feladatokat látott el.

A szakkiképzés záró szakmai napján tiszteletét tette dr. Padányi József nyugalmazott vezérőrnagy, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi tanára és a Katonai Műszaki Doktori Iskola vezetője, Pozderka Zoltán ezredes, a Magyar Honvédség Szárazföldi Parancsnokság megbízott parancsnokhelyettese, Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa, valamint az Amerikai Egyesült Államok Ohioi Nemzeti Gárda 16. Műszaki Dandár parancsnoka. Az elöljárók elismerő szavakkal illették honvédeink fegyelmezett és precíz feladatellátása során nyújtott felkészültségét és elkötelezettségét.

🪖Ha te is szeretnél részese lenni egy elhivatott és folyamatosan fejlődő csapatnak, itt a lehetőség!

🫵Jelentkezz most, akár területvédelmi tartalékosnak, akár szerződéses katonai szolgálatra, és legyél Te is a Műszaki Ezred büszke tagja!

📸Király Róbert Sándor fhdgy. – Bőkény János tiz.








Forrás

Exit mobile version