Kezdőlap Hírek Lezárult a nyári tábor a Borosban!…

Lezárult a nyári tábor a Borosban!…

32

2024. június 28-án zárta a HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum egyhetes táborát. A tábort általános iskolák felső tagozatos diákjai számára hirdettük meg a nyár elejére.
A 20 diákból álló csapat megismerkedett az iskolában tanító oktatókkal, valamint játékos, szórakoztató foglalkozások, kirándulások keretén belül betekintést kaptak az iskola képzési kínálatába.

Az első nap a mozgás és az egészségmegőrzés jegyében telt, melyet a Farkasfi Lovastanya és Történelmi Sportok Hagyományőrző Egyesület színes programjaival zártak a gyerekek. A második nap az Oktatás ágazat mutatkozott be, amely során a gyerekek megismerkedtek a mesepedagógiával, ön- és társismereti játékokat játszottak, kreatívkodtak. Szerdán a közgazdászok napján Mártélyra kirándultak, ahol pénzügyi és gazdasági interaktív játékokkal színesítették az oktatók a napot. A csütörtök sem volt kevésbé élménydús, a diákok idegen nyelven kommunikáltak, országok hagyományait, szokásait megismerve. Az utolsó nap a logisztikusok napja volt, amikor a szárazföldi és vízi közlekedéssel ismerkedtek a diákok, valamint volt lehetőség a kézügyességüket is kipróbálni. Ezen a napon bicikliztek , SUP-oztak, kajakoztak és ellátogattak a gyerekek a Posta Múzeumba.
Sok pozitív élménnyel, új barátokkal hagyták el a gyerekek a tábort!

Forrás: Boros

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29




Forrás