Kezdőlap Hírek 35 év után újra találkoztak az 1989-ben végzett Pollákosok…

35 év után újra találkoztak az 1989-ben végzett Pollákosok…

262

A Pollák Antal Erősáramú Ipari Szakközépiskola 1989-ben végzett osztályai újra találkoztak 35 év után. Ez a mérföldkő kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy az egykori diákok újra felidézzék az emlékeket és visszatekintsenek azokra a jelentős eredményekre és életutakra, amelyeket iskolás éveik óta bejártak.

A ma technikumként működő (anno erősáramú ipari szakközépiskola) elkötelezett a műszaki és informatikai oktatás kiválósága iránt. Gazdag múltra tekint vissza, és számos iparágban kiemelkedő szakembereket bocsátott útra. Az 1989-es évfolyam ennek az örökségnek a bizonyítéka, akik egy jelentős társadalmi-politikai változásokkal teli korszakban járták és keresték útjukat. Az intézmény által nyújtott műszaki és gyakorlati készségekkel és elméleti tudással ruházta fel őket, amelyek elengedhetetlenek a szakmai sikerekhez.

Az 1989-es évfolyam számos tagja kiemelkedő teljesítményt ért el különböző szakmákban, beleértve a mérnöki, informatikai és ipari menedzsment területeket. Karrierjük tükrözi a Pollák által biztosított szilárd oktatási alapot.

Az iskola aulájában találkozó évfolyam csodálattal nézte, hogy milyen átalakuláson esett át az oktatási intézmény. Anno a büfében a szendvicsek mellett még tranzisztort is árultak!

Van a Polláknak egy olyan oktatóterme, amely érintetlenül maradt az utókornak. Ebben a teremben esztergagépek találhatók. A vissza-vissza térő öregdiákok akár órákat is eltöltenek sztorizással ebben a helyiségben. A gépek fontos tartozékát is megtalálták, amely a szekrény tetején lapuló bogrács!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás