Kezdőlap Szentesi VK Kiosztottuk az érmeket…

Kiosztottuk az érmeket…


🤽🥇

A THG 2013-as leány bajnokságának utolsó fordulóját Szentesen rendeztük meg. Remek hangulatban és kiváló időben játszották a csapatok a mérkőzéseket. Ebben a korosztályban nem hirdetnek győztest, nem számolják a gólokat.

🤝 Mindenki érmet kapott, amelyet a világ- és Európa-bajnok Szremkó Krisztina, valamint Kövér-Kis Réka adott át a gyerekeknek. 👏🥳

🗣️💬 Brávik Fruzsina: – Ősszel kezdtük el a közös munkát és bátran kijelenthetem, hogy nagyot fejlődtek a gyerekek. A rendszeres edzéslátogatás és a megfelelő edzésmunka mindig meghozza a gyümölcsét! Igazi csapatmunka volt Gyula bácsival. Hálás vagyok neki nap, mint nap, hogy tanulhatok tőle. A hozzáállása, higgadtsága példaértékű! Mellette nehéz jó edzőként gondolni magamra, de ez egész évben motiváló számomra. Köszönjük a szülők támogatását is, hogy nap, mint nap hozzájárulnak, hogy a gyermek lejusson az uszodába az edzésre. Most pici pihenő következik, de nemsokára folytatjuk a nyári munkát! Nem utolsó sorban a mai napért nagy köszönetet szeretnék mondani az Üdülőközpontnak.
A Szentesi Strand a legjobb!

Edzőink: Brávik Fruzsina és Oltyán Gyula.

#szentsivízilabdaklub #utánpótlás #vízilabda #hajráSzentes








Forrás

Exit mobile version