Kezdőlap Szentesi Élet Kutyájáról írt meseregényt…

Kutyájáról írt meseregényt…

660

Az Őstehetség vagyok című könyvét mutatja be Tóth Tamara csongrádi író a városi könyvtárban június 6-án, csütörtökön 18 órakor.
Az első két – főleg felnőtteknek szóló, komoly hangvételű – könyve, A manassé és A Napló után most a gyerekeket és lélekben gyerekeket célozta meg az írónő. Ez a könyv elsőre talán egészen másnak tűnik, mint korábbi művei, de elmondása szerint valójában minden, amiről ír, a lélekről (is) szól.
Az Őstehetség vagyok egy 15 történetből álló meseregény. A központi szereplő Csoki kutyus, az ő történetein keresztül egy vidám és megható utazásban vehetünk részt, ami felidézi bennünk gyermeki gondolatainkat, a gyerekek pedig válaszokat kaphatnak azokra kérdéseikre, amik a felnőttek fülének néha butaságnak tűnnek. Csoki végig vezet bennünket a fejlődés útján, amin mind sétáltunk, vagy éppen még előtte állunk.
– Találkozzunk Szentesen és ismerjük meg együtt Csoki világát, ami tele van igazán „fantasztikás” dolgokkal! – kéri Tamara. A szerzővel a könyvbemutatón Varga-Tóth Mária beszélget.
– Nagyon boldoggá tesz, hogy a szentesi bemutatómon lehetőségetek nyílik rá, hogy a Csongrádi gyepmesteri telep Kóbor Mancsokat támogassátok. Gyertek el minél többen érezzétek jól magatokat a bemutatón és támogassunk együtt egy igazán jó célt! Mert minden állat a legjobb esélyeket érdemli! – tette még hozzá a szerző.




Forrás