Kezdőlap Hírek Hírek A Dr. Mátéffy Ferenc utcai Óvoda Családi Egészségnapja…

A Dr. Mátéffy Ferenc utcai Óvoda Családi Egészségnapja…

2969

Igen hosszú múltra tekint vissza a Dr. Mátéffy Ferenc utcai Óvoda mozgást, egészséges életmódot és összetartozást erősítő családi programja.

2000 óta minden év májusában megrendezik az óvoda Családi Egészségnapját. Ez a nap idén is az egészségről, annak megőrzéséről, a mozgásról szólt. Itt együtt tölthették az időt a családok, s közben tettek az egészségük érdekében. Emellett most egy másik fontos célja is volt a napnak. Az óvoda játszóudvarát szeretnék bővíteni egy igen sokoldalú, több funkcióval rendelkező fejlesztő játékkal. Ehhez kérték a támogatást, segítséget a Szentesi Kertvárosi Óvodások Képességfejlesztéséért Alapítvány számára.

A délelőttöt a Tádé csoport nyitotta meg egy mazsorett műsorral, majd bemelegítő közös futásra hívták a kicsiket és nagyokat. A leggyorsabbakat éremmel, a többieket emléklappal díjazták. Ezt követően számtalan sportos, izgalmas és szórakoztató állomás várta a résztvevőket. Volt ugrálóvár, családi sorverseny, kutyás játékok, KRESZ pálya, EFI állapotfelmérés, hajfonás, arcfestés és csillámtetoválás, tűzoltó- és rendőrautó. A programot néhány kísérő bemutató is színesítette, -köztük a FLIKK KSE szertornászai-, majd végül Szűcs László bűvész „varázslataival” zárult. Nagyon aktív, örömteli családi nap részesei voltak a gyermekek és a szülők.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás