Kezdőlap Egyéb Mága Zoltán jótékonysági koncertje a szentesi kórház gyermekosztályáért…

Mága Zoltán jótékonysági koncertje a szentesi kórház gyermekosztályáért…

Mága Zoltán Liszt Ferenc díjas, érdemes művész 2024. május 22-én koncertet adott Szentes városában a Tóth József Színház és Vigadóban. A jótékonysági koncertsorozat – amellyel a Művész Úr és zenekara ezer és ezer embert tud megszólítani, összekapcsolni – telt ház mellett, fergeteges hangulatban telt.

Látva a szentesi közönség szeretetét, lelkesedését, Művész Úr megígérte, hogy jövő évben visszatér városunkba, hogy minél többen részesei lehessünk csodálatos előadásuknak.

– A koncert jótékony célú volt, Mága Zoltán Úr és menedzsmentje egyeztetve a Szentesi Művelődési Központtal, a Dr. Bugyi István Szentesi Multidiszciplináris Centrum Szentesi Gyermekosztályának ajánlotta fel a teljes bevételt. Örömmel jelentem be Önöknek, hogy a regisztrációs jegyek összege: 360.000 Ft, az hallgatóság által adományozott összeg: 425.500 Ft, ami összesen: 785.500 Ft. Szentes Város Önkormányzata ígérete alapján ezt az összeget megduplázta, tehát a művészet és a résztvevők összesen 1.571.000 Ft-tal támogatják városunk Gyermekosztályát, akik az osztály működéséhez elengedhetetlenül szükséges 24 órás vérnyomásmérők vásárlására fordítják az összeget – adta hírül Szabó Zoltán Ferenc polgármester a közösségi oldalán.

– Rendkívül felemelő érzés volt a felújított szentesi színházban játszanom, ahol már érkezéskor vastapssal fogadott a közönség. Az új missziónk jóvoltából a városi kórház gyermekosztályát 1,5 millió forinttal tudtuk támogatni, ami nagy büszkeség és öröm mindannyiunknak. Mint ahogy a misszióm egyéb állomásain, a szentesi közönség előtt is hangsúlyoztam, a jövőnkért, a hazánkért, a magyarságért, gyermekeink és unokáinkért: legyen béke, szeretet és összefogás – írta közösségi oldalán Mága Zoltán.

Köszönet és hála mindenkinek, aki adományával hozzájárult e nemes célhoz!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version