Kezdőlap Kultúra és szórakozás Koncert Tisztelt Hölgyem/Uram!…

Tisztelt Hölgyem/Uram!…

Ön azon kevés szerencsés közé tartozik, akinek sikerült regisztrálni a világhírű Mága Zoltán szentesi koncertjére!
Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas, érdemes művész 2024. május 22-én, szerdán 19 órai kezdettel jótékonysági koncertet ad a Tóth József Színházban.
Mága Zoltán jótékonysági koncertjeivel képes ezreket mozgósítani és összekapcsolni, függetlenül az értékrendjüktől. Nagyon sok magyar emberrel kedveltette meg a zenét és mutatott jó példát a társadalmi felelősségvállalásra is.
A közösségünk építésére és támogatására most nekünk is lehetőségünk nyílik, hiszen a szentesi koncert célja kórházunk Gyermekosztályának támogatása lesz! A koncert bevételét – amely a regisztrációs díjból és a nézők önkéntes adományaiból tevődik össze – Szentes Város Önkormányzata ugyanakkora összeggel egészíti ki, mint amennyi az előadás előtt és után a látogatók jóvoltából keletkezett. Ezt a nemes ügyet Mága Zoltán és az Önkormányzat mellett most Ön is támogatni tudja, de vajon mire fordítjuk a bevételt? A Gyermekosztály működéséhez elengedhetetlenül szükséges 24 órás vérnyomásmérő jelenleg nem áll rendelkezésre, de a közös támogatás eredményeként akár több eszköz beszerzése is lehetővé válna. Ezzel biztosíthatnánk a gyerekek biztonságos megfigyelését!
Kérjük Önt, mint a koncert szerencsés résztvevőjét, hogy a színház aulájába kihelyezett gyűjtőkbe adományával segítse közös célunk megvalósítását, a gyermekeink, unokáink jobb egészségügyi ellátását!
Köszönettel: Szentesi Művelődési Központ




Forrás

Exit mobile version