Kezdőlap Szentesi VK Győztünk, megvan a 11. hely!…

Győztünk, megvan a 11. hely!…

Izgalmas mérkőzést játszottunk itthon az UVSE-vel. Ötgólos, majd négygólos vezetés után drámai végjátékot követően 12–10-re győztünk, így a 11. helyért rendezett párharcot 2:0-ra nyertük meg. #szépvoltfiúk

Metalcom Szentes–UVSE 12–10 (3–0, 4–2, 1–5, 4–3)

E.ON férfi vízilabda OB I., a 11. helyért, 2. mérkőzést. Szentes, 170 néző. Vezette: Ádám F., Csizmadia.

Szentes: Kovács B. – Pethe, Asanin 2, Magyar 2, Szatmári 3, Vismeg B., Biros B. Csere: Pászti (kapus), Bozó, Vékony 1, Csorba, Kürti-Szabó M., Hajdú 4, Makán R. Vezetőedző: Kis Gábor.

UVSE: Korom – Kardos 1, Korbán 2, Besenyei 2, Barics, Korbács 2, Bencz. Csere: Csiszer (kapus), Herczeg 1, Hegedűs Cs. 1, Gidófalvy, Kedves 1, Hegedűs Z. Vezetőedző: Vincze Balázs.

Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 6/4.

Ötméteresből: 2/2, ill. -.

Kipontozódott: Kardos.

Összefoglaló:

A mérkőzés előtt és a nagyszünetben is ünnepeltünk, a lelátóról szólt a vastaps a leánybajnokságban ezüstérmes csapatunknak, valamint a Délkeleti területi gyermek IV. fiú vízilabda-bajnokságban érdekelt bronzérmes fiataljainknak. Őket köszöntötte klubunk elnöke, Cserháti Gyula, valamint Őze László, az elnökség tagja.

Szép és eredményes játékkal indítottuk a mérkőzést az első negyedben. Háromszor is betaláltunk, miközben jól védekeztünk, helyükön voltak a blokkjaink és Kovács Barni is több védést bemutatott.

Bár a második negyed UVSE-góllal indult, gyorsan válaszoltunk erre, majd a negyed derekán 4–2 állt az eredményjelzőn. Ezt követően Magyar és és Hajdú révén megszilárdult az előnyünk, a nagyszünet előtt két másodperccel pedig Vismeg kiharcolta, Asanin pedig belőtte a büntetőt, így 7–2-re vezettünk.

Elbizonytalanodtunk támadásban, aminek köszönhetően sorozatban öt gólt lőtt az UVSE, bár Kovács többször még bravúrral védett. 7–7 után viszont Hajdú fontos találatot jegyzett, 8–7-ről indulhatott a záró nyolc perc.

Másodszor is megszilárdítottuk az előnyünket, hat perccel a meccs vége előtt 11–7-re vezettünk. Az utolsó két percben három gólt kaptunk, amivel ismét nyílttá vált a találkozó. 29 másodperccel a vége előtt emberelőnybe kerültünk, időkérést követően pedig Magyar biztosította be győzelmünket, 12–10.

Ezzel az egyik fél második győzelméig tartó párharcot 2:0-ra megnyertük és a 11. helyen zártuk a bajnokságot.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #uvse #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes




Forrás

Exit mobile version