Kezdőlap Hírek Futással az óvodásokért – megduplázta a befolyt összeget az önkormányzat…

Futással az óvodásokért – megduplázta a befolyt összeget az önkormányzat…

3192

Koncertekkel, ugrálóvárral, ebéddel várták 2024. május 11-én a futókat, akik megmérettették önmagukat a PB-Steel Kft., DREAM HOME, Innovatív Kutatás-fejlesztés az Egészségügyért Alapítvány és a szentesi önkormányzat jóvoltából.

A jótékonysági futás nevezési díjból és az adományokból befolyt összeget a szentesi óvodáknak ajánlották fel a szervezők, de a startnál Szabó Zoltán Ferenc bejelentette, hogy a befolyt összeget az önkormányzat megduplázza, így kétszer akkora összeggel lesznek támogatva a szentesi óvodák. Az intézmények megadták, hogy ki mire fordítaná a kapott összeget. A kültéri játéktól kezdve mezítlábas fejlesztőszőnyegig minden csupa jó dolgot vásárolnának, amely a gyermekek fejlesztését segítik.

A távok miatt páran aggódtak, de volt rövidebb és hosszabb táv, de nem volt kötelező futni, akár egy könnyed sétával is hozzájárulhattak e nemes kezdeményezéshez.

A legrövidebb távolság 460 méter volt, ez szimbolizálta, hogy városunk az idén 460 éves, ezt követte a 2024 méter, ami az idei évszámunk, végül pedig a leghosszabb táv 6600 méter volt, amely Szentes irányítószáma. A célba érés után mindenkire egy finom, kiadós ebéd várt, majd tartalmas gyerek- és felnőttprogramok a Szarvasi út 28. szám alatt.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Szabadtéri sportok|25








Forrás