KezdƑlap Szentesi VK Idegenben zĂĄrjuk a közĂ©pszakaszt


Idegenben zĂĄrjuk a közĂ©pszakaszt



đŸ€œâ€â™‚ïž

Az E.ON fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. közĂ©pszakaszĂĄnak alsĂłhĂĄzi rĂĄjĂĄtszĂĄsĂĄban az UVSE vendĂ©ge lesz a Metalcom Szentes az utolsĂł, ötödik fordulĂłban. Kis GĂĄbor tanĂ­tvĂĄnyai 11.30-kor nĂ©gymeccses gyƑzelmi sorozatban ugranak medencĂ©be. #hajrĂĄSzentes

Az UVSE 21, mi 19 pontot gyƱjtöttĂŒnk eddig. Ez azt jelenti, ha nyerĂŒnk a holnapi rangadĂłn, akkor a legelƑkelƑbb pozĂ­ciĂłbĂłl vĂĄrhatnĂĄnk a folytatĂĄst. A rĂĄjĂĄtszĂĄs ugyanis a 9–12. helyĂ©rt rendezendƑ helyosztĂłkkal folytatĂłdik, illetve zĂĄrul le.

OktĂłberben mĂĄr talĂĄlkoztunk az Ășjpestiekkel az alapszakaszban, akkor kiĂ©lezett mĂ©rkƑzĂ©s vĂ©gĂ©n bĂĄr tĂĄmadtunk a gyƑzelemĂ©rt, vĂ©gĂŒl elvittĂ©k a pontokat a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban 9–8-as gyƑzelmĂŒknek köszönhetƑen.

Ami az UVSE eddigi szereplĂ©sĂ©t illeti az alsĂłhĂĄzban, a PĂ©cset, a Miskolcot Ă©s a KSI-t legyƑzte, a legutĂłbbi fordulĂłban viszont veresĂ©get szenvedett Egerben. Mi 100 szĂĄzalĂ©kosak vagyunk a közĂ©pszakaszban, ugyanis sorrendben legyƑztĂŒk az Egert, a KSI-t Ă©s a PĂ©cset itthon, mĂ­g az ezt megelƑzƑ körben az Eger vendĂ©gekĂ©nt is nyertĂŒnk.

📾 Vidovics Ferenc
#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #uvse #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version