Kezdőlap Szentesi VK Idegenben zárjuk a középszakaszt…

Idegenben zárjuk a középszakaszt…

2552


🤽‍♂️

Az E.ON férfi vízilabda OB I. középszakaszának alsóházi rájátszásában az UVSE vendége lesz a Metalcom Szentes az utolsó, ötödik fordulóban. Kis Gábor tanítványai 11.30-kor négymeccses győzelmi sorozatban ugranak medencébe. #hajráSzentes

Az UVSE 21, mi 19 pontot gyűjtöttünk eddig. Ez azt jelenti, ha nyerünk a holnapi rangadón, akkor a legelőkelőbb pozícióból várhatnánk a folytatást. A rájátszás ugyanis a 9–12. helyért rendezendő helyosztókkal folytatódik, illetve zárul le.

Októberben már találkoztunk az újpestiekkel az alapszakaszban, akkor kiélezett mérkőzés végén bár támadtunk a győzelemért, végül elvitték a pontokat a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában 9–8-as győzelmüknek köszönhetően.

Ami az UVSE eddigi szereplését illeti az alsóházban, a Pécset, a Miskolcot és a KSI-t legyőzte, a legutóbbi fordulóban viszont vereséget szenvedett Egerben. Mi 100 százalékosak vagyunk a középszakaszban, ugyanis sorrendben legyőztük az Egert, a KSI-t és a Pécset itthon, míg az ezt megelőző körben az Eger vendégeként is nyertünk.

📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #uvse #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás