Kezdőlap Hírek Alkotó pedagógusok tárlata…

Alkotó pedagógusok tárlata…

Immár 27. alkalommal pályázhattak az alkotó pedagógusok a „Rejtelmek, ha zengenek…” című pályázatra.

A szentesi önkormányzat, a művelődési központ, a Pedagógusok Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei szakszervezetének közös pályázatára 104 munka érkezett be és a Szobota Imréné, Borsodi Ágnes pedagógusok és Szilvási Kinga képzőművész alkotta zsűri 79-et válogatott be a kiállításra, mely most nyílt a Tokácsli Galériában.

A művekből nyíló tárlatot Szűcs Ildikó, az önkormányzat művelődési bizottságának elnöke az alábbi gondolatokkal ajánlotta a közönségnek:
– Milyen csodálatosan jó érzés lehet megélni a pillanatot, amikor megvan a válasz, amikor elkészül a mű, ami olyan, amilyennek megálmodták. Jó lenne látni most azokat az örömteli és elégedett arcokat egy kivetítőn, amikor elkészültek ezek az alkotások.
– Napjaink nagy részéből az hiányzik, hogy valóban érezzük, hogy az élet, amelyet élünk, élvezetes. Nehéz megélni a boldogság pillanatait, ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy mit is szeretünk igazán. Meg kell találnunk és meg kell tanulnunk megízlelni és megélni azokat a valódi pillanatokat, amelyek elégedettséggel töltenek el.

A Pedagógusok Szakszervezete területi és városonkénti díjait kapta: Berki Zita (Békéscsaba), Bozsér Zsolt, Pokomándy Zsuzsanna (Hódmezővásárhely) Karsai Ildikó (Kiskunfélegyháza), Póka György (Gyula), Samu Kornélia (Fábiánsebestyén) Rickert Benedekné (Szentes) és Vakulyáné Varga Erika (Csongrád).

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version