KezdƑlap Szentesi VK Miskolcon folytattuk gyƑzelmi sorozatunkat #szĂ©pvoltfiĂșk


Miskolcon folytattuk gyƑzelmi sorozatunkat #szĂ©pvoltfiĂșk



đŸ€œâ€â™‚ïž Miskolcon folytattuk gyƑzelmi sorozatunkat đŸ„ł #szĂ©pvoltfiĂșk

Fordulatos mĂ©rkƑzĂ©s drĂĄmai vĂ©gjĂĄtĂ©kĂĄt követƑen hoztuk el a hĂĄrom pontot az E.ON fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. alsĂłhĂĄzi rĂĄjĂĄtszĂĄsĂĄnak 4ïžâƒŁ. fordulĂłjĂĄban MiskolcrĂłl. A közĂ©pszakasz utolsĂł körĂ©ben ĂĄprilis 13-ĂĄn ⏰ 11.30-tĂłl az UVSE vendĂ©gei leszĂŒnk majd. #hajrĂĄSzentes

Miskolc 🆚 Metalcom Szentes 12–13 (2–4, 4–2, 4–3, 2–4)
E.ON férfi vízilabda OB I., alsóhåzi råjåtszås, 4. forduló. Miskolc, Kemény Dénes Uszoda. Vezette: Tordai, Ádåm F.
Miskolc: Moravcsik – Oltean 1, Krasznai 1, Tanczer, Nagy N. 3, HegedƱs B., VĂĄrkonyi. Csere: Smitula, DubinĂĄk 5, Fenech, Varga B. 2, Hok. VezetƑedzƑ: Vidumanszky LĂĄszlĂł.
Szentes: KovĂĄcs B. – BozĂł 1, Magyar 2, VĂ©kony 3, SzatmĂĄri 3, Csorba, HajdĂș. Csere: Pethe 1, Asanin, Vismeg B., Biros B. 3, KĂŒrti-SzabĂł M., MakĂĄn R. VezetƑedzƑ: Kis GĂĄbor.
Gól – emberelƑnybƑl: 14/7, ill. 11/6.
ÖtmĂ©teresbƑl: 1/1, ill. 3/1.
Kiållítva cserével: Oltean, Krasznai, ill. Csorba, Makån R.
Kipontozódott: HegedƱs B., Varga B., Fenech, ill. Biros B.

Összefoglaló:
✍ Potyogtak a gĂłlok mĂĄr rögtön a kezdĂ©s utĂĄn, szerencsĂ©re többször a hazai hĂĄlĂł rezdĂŒlt. 3–1-re vezettĂŒnk hĂĄrom Ă©s fĂ©l perc utĂĄn, mĂ­g az elsƑ negyedet 4–2-vel zĂĄrtuk. A mĂĄsodikban tovĂĄbb növeltĂŒk a kĂŒlönbsĂ©get, ellĂ©ptĂŒnk 6–3-ra. Innen viszont nemcsak felzĂĄrkĂłzott a Miskolc, de ĂĄt is vette a vezetĂ©st, ugyanis egy hosszabb gĂłlcsendet produkĂĄltunk.

HiĂĄba vezettek a hazaik 8–6-ra, erƑt merĂ­tettĂŒnk az elƑzƑ hĂĄrom gyƑztes meccsĂŒnkbƑl Ă©s nem adtuk fel. NagyjĂĄbĂłl öt perc volt hĂĄtra a bajnokibĂłl, amikor 10–10-nĂ©l utolĂ©rtĂŒk a hĂĄzigazdĂĄt Biros gĂłlja rĂ©vĂ©n, majd a következƑ tĂĄmadĂĄsunk sorĂĄn SzatmĂĄrinak köszönhetƑen visszavettĂŒk a elƑnyt, 10–11.

És akkor jött a drĂĄma. Egy perccel Ă©s negyvenegy mĂĄsodperccel a vĂ©gsƑ dudaszĂł elƑtt Magyar Marci megduplĂĄzta a kĂŒlönbsĂ©get a javunkra, 10–12. Ekkor sem dƑlhettĂŒnk viszont hĂĄtra, következƑ kĂ©t tĂĄmadĂĄsĂĄt ugyanis gĂłlra vĂĄltotta a Miskolc. Az utolsĂł 20 mĂĄsodperc döntetlenrƑl indult, kaptunk egy emberelƑnyt, hĂ©t mĂĄsodperc maradt az eredmĂ©nyjelzƑn, amikor SzatmĂĄri KristĂłf bombagĂłljĂĄval megnyertĂŒk a mĂ©rkƑzĂ©st.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #miskolc #szentes #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version