Kezdőlap Szentesi VK E.ON férfi OB I.: a Pécset fogadjuk, gyertek szurkolni…

E.ON férfi OB I.: a Pécset fogadjuk, gyertek szurkolni…

2416


E.ON férfi OB I.: 🤽‍♂️ a Pécset fogadjuk, gyertek szurkolni 🔥🥁

Csodálatos sorozatban vagyunk. 🥰 Hosszú idő elteltével tudtunk győzni hazai medencében az Eger ellen, majd a KSI ellen folytattuk ezt a remek itthoni szereplést és ismét nyertünk. Az alsóházi rájátszás 3️⃣. fordulójában újra a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában játszunk, ⏰ szombaton 18 órától a sereghajtó Pécset látjuk vendégül. #hajráSzentes

Kiválóan indult 2024 számunkra a férficsapattal. Zsinórban két siker, ráadásul itthon, egyre népesebb szurkolótábor előtt. A Pécs ellen szeretnénk folytatni a remek szereplésünket és itthon tartani a három pontot. Ez viszont egyáltalán nem lesz könnyű, ezért arra kérünk minden szentesi érzelműt, hogy jöjjön az uszodába holnap este és biztassa a csapatot.

Amennyiben legyőzzük a Pécset, matematikailag is bebiztosítanánk a bennmaradást és a rájátszást a 9–12. helyért folytathatnánk majd később.

Ami a pécsiek eddigi szereplését illeti, az alapszakaszban 12–12-t játszottak Kaposváron, míg otthon legyőzték 8–7-re az UVSE-t. Az alsóházi rájátszás első fordulójában az UVSE vendégeként 11–9-es vereséget szenvedtek, míg az Eger 8–7-re tudott nyerni Pécsett. A kaposváriak ellen megszerzett pontjuk a tabellán nincs jóváírva a középszakaszban, mivel a somogyiak a felsőházban szerepelnek.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #pécs #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás