Kezdőlap Hírek Simán győzött az FTC, de a szentesiek becsülettel küzdöttek…

Simán győzött az FTC, de a szentesiek becsülettel küzdöttek…

– A Ferencváros más szintet képvisel, mint mi. Azt kértem a lányoktól, hogy próbáljunk kevesebb gólt kapni. Volt is beígérve egy kis úszás nekik, ha túllépik azt a határt, de sikerült azon belül maradni. Jobban néztünk ki, mint az UVSE ellen. Lőttünk hét gólt, küzdöttek a lányok, elfáradtunk, de ekkora különbség tényleg van a két csapat között. Dolgozunk tovább, hogy teljesítsük a céljainkat, de ehhez még rengeteget kell tanulni és fejlődni az ilyen mérkőzéseken, amelyeken megtapasztalhatjuk, hogy milyen a magas szintű vízilabda. Janka ma is nagyon jól védett, gratulálok neki és a csapatnak is, mert a szívüket-lelküket kitették – mondta a mérkőzés végén Matajsz Márk a Valdor Szentes edzője.

Élesen kezdték a mérkőzést a vendégek, így egy 5–0-s sorozattal rögtön dominálták a szentesi bajnokit. Egy negyedet követően 5–1-re vezettek, a másodikban viszont nem engedtük, hogy növekedjen a különbség, a nagyszünetben 4–8 állt az eredményjelzőn.

A fordulás után viszont már nem sikerült egy újabb bravúrt elérni, a harmadik negyedet három, a negyediket négy góllal veszítettük el.

Érdekes esemény, hogy a Fradi kapusa a kipontozódás határára került, mert két személyihibával kellett védenie. Két szentesi helyzetet csak úgy sikerült a vendégeknek hárítani, hogy a kapusnak kellett beavatkoznia a játékba, amelyet a bírók büntetővel jutalmaztak.

Valdor Szentes–Ferencváros 7–18 (1–5, 3–3, 1–4, 2–6)

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Vízisportok|23








Forrás

Exit mobile version