Kezdőlap Hírek A nőket ünnepelték a klubdélutánon…

A nőket ünnepelték a klubdélutánon…

A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete Szentesi Csoportjának szerdai klubnapjai igen népszerűek és már 14 órától gyülekeznek a Szecessziós Ház nagytermében a résztvevők. Előkerülnek a házi sütemények, finomságok és 15 óráig, a kezdésig gyorsan elrepül az idő.

2024. március 20-án Lehoczkiné Margó, aki mindig mosolygó szemével, fáradhatatlan szervezéssel, pozitív energiával összetartja ezt a közösséget köszöntötte a résztvevőket és felkonferálta az első fellépőket, akik versekkel, énekekkel készültek a nőnapi délutánra.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester, aznapi élményiről számolt be, ugyanis délelőtt köszöntötte Kardos Pálnét 90. születésnapja alkalmából. Tőle hallotta, hogy a legfontosabb, hogy aki, amit csinál, azt nagyon szeresse. Ez a hosszú élet titka, mert ha szeretettel csináljuk dolgunkat, akkor gyorsan elrepül az idő.

A polgármester a nőnapi köszöntőjében elmondta, hogy a nő hozza a csodát a férfi életébe melyet nem csak március 8-án hanem az év többi napján is ünnepelni kell, és hát köszöntésre sem érkezik senki üres kézzel így minden résztvevőt a polgármester egy Szentes csokoládéval ajándékozott meg.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version