Kezdőlap Hírek Elbontották, hogy megújuljon…

Elbontották, hogy megújuljon…

2343

2024. március 18-án korán reggel elbontották a Fehér-házi ABC előtt található padok ülődeszkáit, mert annyira elkorhadtak, hogy szinte balesetveszélyesek voltak. Kedvenc találkahelye a fiataloknak az itt található pad, amely a virágágyás szélére épült. Mikor elkezdték az egyik végén a bontást, a másik oldalon éppen három fiatal ült le a képeken látható deszkákra. Mikor látták, hogy bontásra kerül a faborítás, átadták a helyüket a munkálatoknak. Jó hír, hogy most elbontották, majd méretvétel után új borítást kapnak a padok, így egy-két héten belül újra lehet oda találkozót megbeszélni.

Kiss Ferenctől a Városellátó Intézmény munkatársától megtudtuk, hogy csaknem 800 pad található városunkban, amelyeket nehéz fenntartani, mert pl. a hétvégi erős fiatalok rendszerint ezeken az alkalmatosságokon próbálják meg levezetni feszültségüket. Így járt pl. a ligeti kiülő is az elmúlt héten.

A mostani padfelújításra Móra József képviselő úr hívta fel figyelmüket, valamint képvelői keretéből hozzá is járul a költségekhez.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás