Kezdőlap Szentesi VK Végre elindul az E.ON férfi OB I. is…

Végre elindul az E.ON férfi OB I. is…


🔥🤽‍♂️

9️⃣1️⃣ nap elteltével játszik ismét bajnokit a Metalcom Szentes. 🔴🔵 Férficsapatunk holnap 18 órától a középszakasz alsóházi rájátszásának első fordulójában az 🆚 Egert látja vendégül. Mindkét csapat 7-7 pontot hoz magával az alapszakaszból. 🗣️💬 A szezonkezdet kapcsán vezetőedzőnkkel, Kis Gáborral beszélgettünk. #hajráSzentes

– Hogy alakult az alapozás, sikerült elvégezni az eltervezett munkát?
– Végeztünk szerencsére az eltervezett munkával, viszont régen játszottunk már tétmeccset, ami nem jó. Emiatt fel kell készülni rá, hogy olykor döcögni fog a játékunk. Fizikálisan és taktikailag elértük azt a pontot, amit szerettünk volna. Szebb játékképet fogunk mutatni, inkább az a kérdés, hogy mennyi idő alatt stabilizálódik a teljesítményünk, hiszen edzésen könnyebb reprodukálni a begyakorolt dolgokat, mint versenyhelyzetben.

– Milyen alsóházi rájátszással lennél elégedett?
– Az alsóházi rájátszásban minden meccsre úgy megyünk, hogy nyerni akarunk. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy vannak nálunk jobb csapatok. Ilyen például az első ellenfelünk, az Eger.

– Milyen mérkőzésre számítasz szombaton este?
– Gólerős légiósaik vannak, akik formálják és meghatározzák az Eger játékát. Ha abból indulok ki, hogy az őszi idény során pontot raboltunk tőlük idegenben, akkor most is kijelölhetünk egy hasonló célt, hogy gyarapítsuk a pontjaink számát. Egyik csapatot sem érzem, hogy előnyben lenne, egy elképesztően brusztos bajnokira számítok.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #eger #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás

Exit mobile version