KezdƑlap Szentesi VK MOL nƑi OB I.: DunaĂșjvĂĄrosban szerepeltĂŒnk


MOL nƑi OB I.: DunaĂșjvĂĄrosban szerepeltĂŒnk



đŸ€œâ€â™€ïž

ÉrvĂ©nyesĂ­tette a papĂ­rformĂĄt a DFVE, de a Szentes jĂł mĂĄsodik negyedĂ©nek köszönhetƑen a nagyszĂŒnetben mĂ©g csak 6–4 ĂĄllt az eredmĂ©nyjelzƑn. Szombaton 15 ĂłrĂĄtĂłl jön a CsongrĂĄd-CsanĂĄd vĂĄrmegyei rangadĂł a TiszavirĂĄg SportuszodĂĄban a Szeged ellen. #hajrĂĄSzentes

DFVE 🆚 Valdor Szentes 18–6 (5–1, 1–3, 7–2, 5–0)
MOL nƑi vĂ­zilabda OB I., 10. fordulĂł. DunaĂșjvĂĄros, FabĂł Éva utcai sportuszoda. Vezette: Fodor, Donauer.
DFVE: MaczkĂł – Jonkl, Dobi 6, Mahieu, SzabĂł N. 1, Garda 7, Kardos. Csere: Eikel (kapus), Kardos, HorvĂĄth B. 2, SomogyvĂĄri, PĂĄl R. 1, SĂŒmegi 1, Cuk. VezetƑedzƑ: Vad Lajos.
Szentes: FĂŒsti MolnĂĄr – Dobos, Hnatyszyn, Bicskei, HorvĂĄth L. 1, KövĂ©r-Kis, BoldizsĂĄr R. Csere: Varga N. (kapus), Varga V. 4, HorvĂĄth Zs., TyukĂĄsz 1, ErdĂ©lyi, Korom, BĂ­rĂł. VezetƑedzƑ: Matajsz MĂĄrk.
Gól – emberelƑnybƑl: 6/4, ill. 6/3.
ÖtmĂ©teresbƑl: 4/4, ill. 2/2.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź Matajsz MĂĄrk: – GratulĂĄlok a DunaĂșjvĂĄrosnak, abszolĂșt megĂ©rdemelten nyertĂ©k meg a mĂ©rkƑzĂ©st. Olyan volt ez a meccs, mint egy hullĂĄmvasĂșt, hiszen 1–5-tel kezdtĂŒnk, utĂĄna viszont picit felĂ©bredtĂŒnk. ElkezdtĂŒnk bĂĄtrabban vĂ­zilabdĂĄzni, aminek köszönhetƑen 6–4-re feljöttĂŒnk. Ezt követƑen viszont szĂĄmomra Ă©rthetetlen mĂłdon visszaestĂŒnk a langyos, bĂĄtortalan Ă©s keveset kapura lövƑ jĂĄtĂ©kba. KissĂ© tĂșlzĂłnak tartom a tizennyolc kapott gĂłlt. Azt kĂ©rtem a lĂĄnyoktĂłl, hogy tartsuk minĂ©l kevesebb talĂĄlaton a hazaiakat, ami a talĂĄlkozĂł elsƑ felĂ©ben sikerĂŒlt is, dezet nem tudtuk tartani. ElfĂĄradtunk, jöttek a hibĂĄk, de nekĂŒnk az igazĂĄn fontos bajnoki Szegeden lesz szombaton.

Összefoglaló:
✍ Nem kezdtĂŒk jĂłl a mĂ©rkƑzĂ©st, hiszen az elsƑ negyed sorĂĄn öt gĂłlt is kaptunk DunaĂșjvĂĄrosban. A mĂĄsodik negyedben viszont összeĂĄllt a tĂĄmadĂĄsunk, miközben hĂĄtul is stabilizĂĄltuk magukat, Ă­gy megfeleztĂŒk a hĂĄtrĂĄnyunkat a nagyszĂŒnetre.

Sajnos a mĂ©rkƑzĂ©s mĂĄsodik felĂ©ben remek kapusteljesĂ­tmĂ©nyel rukkolt elƑ vendĂ©glĂĄtĂłnk, aminek következtĂ©ben kevĂ©s gĂłlt szereztĂŒnk, miközben Ƒk hĂ©tszer, majd ötször talĂĄltak be. A tavalyi bajnoki döntƑs magabiztos sikert aratott ellenĂŒnk.

A MOL nƑi vízilabda OB I. 11. fordulójában szombaton 10 órától Szegeden játszunk.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #valdor #szentes #dunaĂșjvĂĄros #dfve #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version