KezdƑlap Szentesi VK Újraindul a nƑi bajnokság


Újraindul a nƑi bajnokság



đŸ€œâ€â™€ïž

9ïžâƒŁ8ïžâƒŁ nap utĂĄn ismĂ©t magyar bajnoki mĂ©rkƑzĂ©s vĂĄr a nƑi csapatunkra. đŸ”ŽđŸ”” A Valdor Szentes legutĂłbb 2023. november 22-Ă©n GyƑrben ugrott medencĂ©be, ⏰ holnap 19 Ăłrakor pedig DunaĂșjvĂĄrosban jĂĄtszik OB I.-es mĂ©rkƑzĂ©st. #hajrĂĄSzentes

Mindenkiben dolgoznak az izgalmak, hiszen több, mint hĂĄrom hĂłnapot követƑen vĂĄr rĂĄnk ismĂ©t bajnoki mĂ©rkƑzĂ©s. Ezen a hĂ©ten rögtön kettƑ is, hiszen holnap DunaĂșjvĂĄrosba utazunk, mĂ­g szombaton 15 ĂłrĂĄtĂłl CsongrĂĄd-CsanĂĄd vĂĄrmegyei rangadĂłt jĂĄtszunk Szegeden a TiszavirĂĄg SportuszodĂĄban.

A holnapi talĂĄlkozĂłnak nem mi leszĂŒnk az esĂ©lyesei, de az Ƒszi elsƑ fordulĂłban lejĂĄtszott hazai talĂĄlkozĂłra bĂŒszkĂ©n gondolhatunk vissza, hiszen mindössze ötgĂłlos kĂŒlönbsĂ©ggel, 12–7-re veszĂ­tettĂŒnk a DFVE ellen. 2024-ben arattunk mĂĄr nagy sikereket a dunaĂșjvĂĄrosiak ellen, hiszen a leĂĄny utĂĄnpĂłtlĂĄsban mĂĄsfĂ©l hĂ©ttel korĂĄbban mindhĂĄrom korosztĂĄlyos csapatuk legyƑzte az ĂșjvĂĄrosi a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban.

Ami pedig az elmĂșlt hĂ©tvĂ©gĂ©t illeti, hĂĄrom hazai Duna-liga-mĂ©rkƑzĂ©ssel hangoltunk a bajnoksĂĄgra. A szerb Red Start 19–9-re legyƑztĂŒk, mĂ­g a szintĂ©n szerb VojvodinĂĄtĂłl 12–9-re, a nĂ©met listavezetƑ SpandautĂłl pedig 12–7-re kaptunk ki.

📾 Vidovics Ferenc
#szentesivĂ­zilabdaklub #valdor #szentes #dunaĂșjvĂĄros #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version