Kezdőlap Hírek Elismeréseket adtak át a testületi-ülésen…

Elismeréseket adtak át a testületi-ülésen…

1474

A 2024. január 25-én megtartott testületi-ülés elején két polgármesteri elismerést adott át Szabó Zoltán Ferenc polgármester, melyet Barát Enikő írónő és Faragó János a Szentesi Polgárőr Egyesület vezetője vehetett át.

Barát Enikő az Év Könyve Díj nyertese lett A telepi lány című kisregény, életrajz kategóriában. Ez az irodalmi díj az olvasókról szól. Az olvasóközönség úgy döntött, hogy életrajz kategóriában B.E. Belle: A telepi lány című kisregényét tartja a legméltóbbnak a díjra, a legtöbb szavazatot Barát Enikő műve kapta. A szentesi írónő életrajzi ihletésű novella-sorozatát olvashattuk a Szentesi Élet városi hetilap hasábjain az elmúlt évben. A történet végül összeállt.

Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség Elnöke a polgárőr mozgalomban végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Faragó Jánost a szentesi egyesület vezetőjét elnöki dicséretben részesítette.

– Nagyban hagyatkozzunk hosszú-hosszú évek óta a szentesi polgárőr egyesület munkájára minden fajta állami, önkormányzati vagy magán rendezvényeken. Számíthatunk rájuk amikor a forgalmat kell irányítani, élet vagy vagyon biztonságra kell vigyázni, de az elmúlt időszakban a magyar határrendészetben is végeznek munkát. Úgy gondolom, hogy hálával tartozunk azért az önkéntes felelősség teljes munkáért, amit az Országos Polgárőr Szövetség tagjai de a Szentesi Polgárőr Egyesület munkatársai és tagjai végeznek városunkban – mondta Szabó Zoltán Ferenc polgármester.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás