Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Vándorló Szeretet Szentesen…

Vándorló Szeretet Szentesen…

Mint minden évben, idén is összefogtak a szeretet jegyében a Vándorló Szeretet Karitatív Egyesület tagjai, az MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred katonái, valamint a szentesi MZSDekor azért, hogy örömtelibbé tegyék a Szentesi Kórház Gyermekosztály kis betegeinek ünnepét.

A jótékonysági akció keretein belül befolyt, mintegy 300.000 Ft pénzösszegből – a számos játék mellett – a gyermekek gyógyításához, napi ellátásához fontos gyógyászati segédeszközöket is ajándékoztunk a Gyermekosztálynak.

Az átadáson jelen volt Csurgó Attila ezredes, alakulatunk parancsnoka, aki méltatta a kezdeményezést és örömét fejezte ki, hogy a Műszaki Ezred is részese a segítségnyújtásnak.

Brezovai Zoltán főtörzsőrmester – a jótékonysági program fő szervezője – elmondta, hogy az idei év abban is különleges, hogy nem csak az aktív katonák adakoztak a jó cél érdekében, hanem létrejött egy volt katonákból álló csoport is, akik szabadidejükben karácsonyi díszeket készítettek, melyek eladásából befolyt összeget is a gyermekosztály kis betegei részére ajánlották fel.

Az ajándékokat és az 1 éves Free Wifi szolgáltatás előfizetést Dr. Tóth Edit osztályvezető főorvos asszony vette át.

Kellemes karácsonyi ünnepeket, mielőbbi gyógyulást kívánunk a kis betegeknek!

✍️Baranyai Erika Piros szds.
📷Janó Miklós tőrm.








Forrás

Exit mobile version