Kezdőlap Szentesi VK Ők lettek november legjobb leány utánpótlás játékosai…

Ők lettek november legjobb leány utánpótlás játékosai…

233


🤽

Október után novemberben is megnevezzük az utánpótlásunkban játszók közül korosztályonként azt az egy-egy tehetséget, akinek az elmúlt havi teljesítménye és hozzáállása leginkább kiemelkedett és példaértékű, inspiráló lehet a csapattársak számára. #hajráSzentes

Ifjúsági: Dobos Jázmin
Serdülő: Horváth Luca
Gyerek: Mácsai Kincső

Matajsz Márk: – Dobos Jázmin edzésmunkája és edzéslátogatottsága nagyon jó. A Ferencváros ellen hatalmasat küzdött, jól vízilabdázott, ezek miatt választottam őt a legjobbnak, de az egész év során kiváló teljesítményt nyújtott.

Tóth Csenge: – Lucát megbízható játékosnak tartom, aki a tétmérkőzéseken nagyon fegyelmezetten tud játszani. Védekezésben segíti a többieket, és szerencsére már támadásban is meghatározó. Imádjuk ezt a bohókás személyiségét, mindig jó hangulatot teremt az edzéseken és a meccseken is!

Tóth Gyula: – Azért választottam november legjobbjának Mácsai Kincsőt, mert ő a legkomplexebb játékos ebben a korosztályban jelenleg. Kiegyensúlyozottan teljesít, valamint az ifi csapatban is lehetőséget kapott gyermekkorú játékosként, ami nem véletlen. Maximálisan kiérdemelte az elismerést, amire csapatkapitányként is rászolgált, jól végzi a teendői a legérettebb játékosként a csapatból.




Forrás