Kezdőlap Hírek Noémi és Luca kívánsága teljesült…

Noémi és Luca kívánsága teljesült…

Kedves szentesi gyerekek! Az egyik Manóm egy postaládát helyezett ki a Szentesi Polgármesteri Hivatalba, s megkérte Szabó Zoltán Ferenc polgármester urat, hogy teljesítsen néhány kívánságot a bedobott levelek közül – szólt a felhívás a Mikulástól. Sokan vették a bátorságot és megírták, majd az önkormányzat portáján található dobozba bedobták azt.

Így tett Győri Kitti Luca és Ragács Noémi is, akik a Deák Ferenc Általános Iskolába járnak. Mind a ketten hasonlót kívántak egymástól függetlenül, hogy rendőrkutyával szeretnének találkozni.

2023. december 11-én a Szentesi Rendőrkapitányság munkatársai Noémi és Luca kívánságát teljesítették, két rendőrkutyával érkeztek az iskolához, hogy meglepjék őket.

Nagy volt az öröm, amikor az első órában beállított a Mikulás a második osztályba, utánuk a rendőrök és a kutyák.

Az igazgatónő kérdezte a gyerekektől, hogy tudják-e, hogy miért van itt a Mikulás és a Rendőrség? Jött is a válasz: – Talán, mert rossz volt?
Hangosan felnevetett mindenki, de megnyugtatásként elmondták a rendőrök, ha rossz lenne, akkor nem hoznák a Mikulást, hanem vinnék. 😊

Ekkor derült ki, hogy Luca kívánsága teljesül, ő emelte magasba a kezét, hogy tudja miért érkeztek a vendégek az iskolába. A megilletődöttség után, már felszabadultan nézhették meg az udvaron a rendőrautót és kutyákat a gyerekek.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version