Kezdőlap Szentesi VK Az élen zár gyermekcsapatunk…

Az élen zár gyermekcsapatunk…


🤽‍♀️

Lezárult az őszi idény a leány utánpótlásban. Ifjúságiank az országos bajnokságban negyedik helyen állnak csoportjukban, serdülőink a másodikok, míg a gyermek korosztály első. 👏 #hajráSzentes

Leány ifjúsági:
ProInterier Szentes 🆚 UVSE 9–18 (1–5, 3–4, 3–5, 2–4)
Szentes: Varga N. – Bíró 1, Tyukász 2, Dobos, Horváth Zs. 1, Horváth L. 1, Boldizsár R. 2. Csere: Szűcs, Udvardi, Matajsz J. 2, Versegi, Nagy A., Furák-Szabovik. Vezetőedző: Matajsz Márk.
🗣️💬 Matajsz Márk: – Egy nagyon erős UVSE ellen hatalmasat küzdöttek a lányok, tisztes helytállást mutattunk. Sokáig szorosan alakult az eredményt, elfáradtunk. Óriásit küzdöttek a lányok, emelem kalapom előttük!

Leány serdülő:
ProInterier Szentes 🆚 UVSE 3–10 (2–4, 0–3, 0–2, 1–1)
Szentes: Varga N. – Matajsz J. 1, Horváth Zs., Horváth L., Versegi, Nagy A., Furák-Szabovik 1. Csere: Kocych (kapus), Rácz, Udvardi, Szabó A., Mácsai 1, Dömsödi. Vezetőedző: Tóth Csenge.
🗣️💬 Tóth Csenge: – A játék képe nem azt mutatta, amit tudunk, és biztosan tudom, hogy nincs ekkora különbség a két csapat között. Ha az alapszakaszt nézzük összességében, akkor azt gondolom, hogy igazán büszke lehetek a lányokra! Engem nem feltétlenül érdekel a számszerűsített eredmény és hozzáteszem az utánpótlás éveknek/bajnokságoknak nem is ez a lényege, hanem a tanulás és ebből kifolyólag a fejlődés. Egyéni szinten már így is rengeteget kaptam vissza a lányoktól és látom, hogy megbecsülik azt az energiát, amit fordítok rájuk. Most jön egy kis szünet és azon fogunk dolgozni közös erővel, hogy minél homogénebb és magabiztos csapattal álljunk ki a középszakaszban.

Leány gyermek:
ProInterier Szentes 🆚 UVSE 12–3 (4–0, 3–0, 1–2, 4–1)
Szentes: Kocych – Mácsai 3, Dömsödi 3, Kovács V., Rácz 2, Szabó A. 2, Bács 2. Csere: Ormai (kapus), Hajdú, Kiss V., Négyesi, Mező, Nagy L., Bálint E., Asztalos. Vezetőedző: Tóth Gyula.
🗣️💬 Tóth Gyula: – Veretlenül végeztünk a leány gyermek bajnokság alapszakaszában csoportunkban. Ez a mérkőzés arról szólt, hogy meg tudunk-e lépni feladatokat. Egyértelműen a hit, amit mindenkinek magában kellett tisztázni! Ezzel elégedett vagyok és gratulálok a lányaimnak. Az azért egyértelmű, hogy igenis meg kellett küzdeni a győzelemért. Egészen jó fizikális állapotban vagyunk, mentálisan nagyot léptünk előre, igazi vìzilabdára, játékra vágyom. Nagyon jó csapatom van, ezért teszek, teszünk rájuk terheket, mert ez viszi őket előre.




Forrás

Exit mobile version