Kezdőlap Szentesi VK Az élen zár gyermekcsapatunk…

Az élen zár gyermekcsapatunk…

74


🤽‍♀️

Lezárult az őszi idény a leány utánpótlásban. Ifjúságiank az országos bajnokságban negyedik helyen állnak csoportjukban, serdülőink a másodikok, míg a gyermek korosztály első. 👏 #hajráSzentes

Leány ifjúsági:
ProInterier Szentes 🆚 UVSE 9–18 (1–5, 3–4, 3–5, 2–4)
Szentes: Varga N. – Bíró 1, Tyukász 2, Dobos, Horváth Zs. 1, Horváth L. 1, Boldizsár R. 2. Csere: Szűcs, Udvardi, Matajsz J. 2, Versegi, Nagy A., Furák-Szabovik. Vezetőedző: Matajsz Márk.
🗣️💬 Matajsz Márk: – Egy nagyon erős UVSE ellen hatalmasat küzdöttek a lányok, tisztes helytállást mutattunk. Sokáig szorosan alakult az eredményt, elfáradtunk. Óriásit küzdöttek a lányok, emelem kalapom előttük!

Leány serdülő:
ProInterier Szentes 🆚 UVSE 3–10 (2–4, 0–3, 0–2, 1–1)
Szentes: Varga N. – Matajsz J. 1, Horváth Zs., Horváth L., Versegi, Nagy A., Furák-Szabovik 1. Csere: Kocych (kapus), Rácz, Udvardi, Szabó A., Mácsai 1, Dömsödi. Vezetőedző: Tóth Csenge.
🗣️💬 Tóth Csenge: – A játék képe nem azt mutatta, amit tudunk, és biztosan tudom, hogy nincs ekkora különbség a két csapat között. Ha az alapszakaszt nézzük összességében, akkor azt gondolom, hogy igazán büszke lehetek a lányokra! Engem nem feltétlenül érdekel a számszerűsített eredmény és hozzáteszem az utánpótlás éveknek/bajnokságoknak nem is ez a lényege, hanem a tanulás és ebből kifolyólag a fejlődés. Egyéni szinten már így is rengeteget kaptam vissza a lányoktól és látom, hogy megbecsülik azt az energiát, amit fordítok rájuk. Most jön egy kis szünet és azon fogunk dolgozni közös erővel, hogy minél homogénebb és magabiztos csapattal álljunk ki a középszakaszban.

Leány gyermek:
ProInterier Szentes 🆚 UVSE 12–3 (4–0, 3–0, 1–2, 4–1)
Szentes: Kocych – Mácsai 3, Dömsödi 3, Kovács V., Rácz 2, Szabó A. 2, Bács 2. Csere: Ormai (kapus), Hajdú, Kiss V., Négyesi, Mező, Nagy L., Bálint E., Asztalos. Vezetőedző: Tóth Gyula.
🗣️💬 Tóth Gyula: – Veretlenül végeztünk a leány gyermek bajnokság alapszakaszában csoportunkban. Ez a mérkőzés arról szólt, hogy meg tudunk-e lépni feladatokat. Egyértelműen a hit, amit mindenkinek magában kellett tisztázni! Ezzel elégedett vagyok és gratulálok a lányaimnak. Az azért egyértelmű, hogy igenis meg kellett küzdeni a győzelemért. Egészen jó fizikális állapotban vagyunk, mentálisan nagyot léptünk előre, igazi vìzilabdára, játékra vágyom. Nagyon jó csapatom van, ezért teszek, teszünk rájuk terheket, mert ez viszi őket előre.




Forrás