Kezdőlap Szentesi VK Két győzelemmel folytattuk…

Két győzelemmel folytattuk…


🤽‍♂️

A Délkeleti területi ifjúsági bajnokságban érdekelt fiú csapatunk hazai medencében játszott a negyedik fordulóban. Nyolc mérkőzés után 19 ponttal a második helyen állunk a tabellán a Kecskeméti Sportiskola mögött. #hajráSzentes

Legrand Szentes–Invictus 24–7 (6–2, 6–1, 5–4, 7–0)
Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz. 9, Berezvai, Deák 3, Ternai, Némethy-Czakó 2, Tajnai 5. Csere: Dancsó, Lisniak 4, Molnár F., Nagy P. 1. Vezetőedző: Vecseri László.
Vecseri László: – Ez a mérkőzés az első negyed feléig volt izgalmas, utána előjött az elvégzett edzésmunka gyümölcse. A gyerekek jól oldották meg a gyakorolt feladatokat. Külön örülök a három 2009-es születésű tanítványunk bemutatkozásának. Gratulálok az ellenfél csapatából Bojó Simonnak, és Kun Gergőnek a dobott góljaikhoz.

Sugovica–Legrand Szentes 9–12 (1–3, 3–3, 3–3, 2–3)
Szentes: Cselőtei – Berezvai, Király 1, Ternai 2, Zaitsev 2, Kiss-Rácz D. 2, Vida-Szűcs D. 1. Csere: Kiss-Papp Sz., Dancsó, Molnár F. 1, Némethy-Czakó, Tajnai 1, Nagy P. 1. Vezetőedző: Vecseri László.
Vecseri László: – Sajnos a gyerekek teljesen máshogy álltak hozzá ehhez a mérkőzéshez. Az ellenfél csapata csak a mérkőzés elkezdéséhez szükséges minimális létszámmal tudott kiállni. Ez valószínűleg megzavarta a csapatot. A gyerekek kicsit flegmán álltak hozzá a mérkőzéshez. Nehezen fejlődött a támadásunk, pontatlan passzok és befejezések jellemezték a játékunkat. Nagyon kevésszer láttam az összpontosítást nálunk, egy-két egyéni megoldással találtunk kapuba. Ráadásul még egy felesleges eltiltást is összeszedett az egyik játékosunk, amiért nagyon mérges voltam.




Forrás

Exit mobile version