KezdƑlap Szentesi VK Papp PongrĂĄc debĂŒtĂĄlt az OB I.-ben


Papp PongrĂĄc debĂŒtĂĄlt az OB I.-ben



đŸ€œâ€â™‚ïžđŸ‘đŸ„ł

VeresĂ©ggel zĂĄrtuk az alapszakaszt az E.ON fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I.-ben. Tavasszal az alsĂłhĂĄzi rĂĄjĂĄtszĂĄsban folytatjuk a szereplĂ©sĂŒnket, eddig 7ïžâƒŁ pontot gyƱjtöttĂŒnk. #hajrĂĄSzentes

HonvĂ©d 🆚 Metalcom Szentes 16–5 (4–2, 5–2, 3–0, 4–1)
E.ON fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I., 13. fordulĂł. Budapest, KĆ‘Ă©r utcai uszoda. Vezette: ifj. KenĂ©z, ÁdĂĄm F.
HonvĂ©d: Farkas D. – Ekler Zs. 6, Vadovics, SugĂĄr 1, Kiss B. 1, Simon H., Hessels S. Csere: Kevi 1, SzĂ©pfalvi 1, Gregor, PintĂ©r 1, Ekler B. 4, Kosztadinovszki 1. VezetƑedzƑ: SzivĂłs MĂĄrton.
Szentes: KovĂĄcs B. – Asanin 4, BozĂł, SzatmĂĄri 1, Biros, KĂŒrti-SzabĂł M., HajdĂș. Csere: PĂĄszti (kapus), Papp, Magyar, VĂ©kony, Csorba, Vismeg B., MakĂĄn R. VezetƑedzƑ: Kis GĂĄbor.
Gól – emberelƑnybƑl: 8/1, ill. 9/2.
ÖtmĂ©teresbƑl: 3/3, ill. 1/1.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź Kis GĂĄbor: – GratulĂĄlok a HonvĂ©dnak, nagycsapathoz mĂ©ltĂłn magabiztosan jĂĄtszottak. Ki lehet tƑlĂŒk kapni, ezt azĂ©rt a helyĂ©n kell kezelni. Az viszont zavar, ha egy csapat tud egy-mĂĄsfĂ©l negyedig jĂłl vĂ­zilabdĂĄzni egy jobb csapattal szemben, akkor mi törtĂ©nik fĂ©l perc alatt, hogy onnantĂłl gyakorlatilag azt csinĂĄlt velĂŒnk a HonvĂ©d tĂĄmadĂĄsban, amit szeretett volna. Nem akarom megbĂĄntani a jĂĄtĂ©kosokat, ezt majd mi rendbe tesszĂŒk. Ami pozitĂ­v, hogy Papp PongrĂĄc lejĂĄtszotta elsƑ felnƑtt OB I.-es meccsĂ©t, amihez gratulĂĄlunk!

Összefoglaló:
✍ HĂĄrom hazai talĂĄlattal indult a mĂ©rkƑzĂ©s, majd 3–2-re zĂĄrkĂłztunk fel. KĂ©tgĂłlos hĂĄtrĂĄnnyal zĂĄrtuk az elsƑ nyolc percet, a mĂĄsodik negyed Asanin rĂ©vĂ©n szentesi talĂĄlattal folytatĂłdott, 4–3. KĂ©t HonvĂ©d-gĂłl majd egy Ășjabb Asanin-talĂĄlat volt az Ășjabb forgatĂłkönyv, Ă­gy 6–4 ĂĄllt az eredmĂ©nyjelzƑn a negyed derekĂĄn. Ekkor viszont valami megvĂĄltozott, sorozatban hĂĄromszor betalĂĄltak a hazaiak, Ă­gy 9–4-gyel vonultak a nagyszĂŒnetre a csapatok.

A harmadik negyedben mindössze hĂĄrom HonvĂ©d-gĂłl szĂŒletett, mi nem tudtuk gyarapĂ­tani a gĂłljaink szĂĄmĂĄt. A zĂĄrĂł negyed Ă­gy 12–4-rƑl indult. Dmytro negyedszer is megzörgette a hazai hĂĄlĂłt, rajta kĂ­vĂŒl viszont mĂĄs mĂĄr nem tudott betalĂĄlni, a hazaiak Ășjabb nĂ©gy labdĂĄt helyeztek el a kapunkban.

A januĂĄri EurĂłpa-bajnoksĂĄg Ă©s a februĂĄri vilĂĄgbajnoksĂĄg miatt most egy hosszabb szĂŒnet jön az E.ON fĂ©rfi OB I.-ben, legközelebb a tavasszal vĂĄr majd rĂĄnk bajnoki, akkor mĂĄr a közĂ©pszakasz alsĂłhĂĄzi rĂĄjĂĄtszĂĄsĂĄban, ahova hĂ©t ponttal Ă©rkezĂŒnk majd.

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #vízilabda #magyarbajnoksåg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version