Kezdőlap Szentesi VK Papp Pongrác debütált az OB I.-ben…

Papp Pongrác debütált az OB I.-ben…

120


🤽‍♂️👏🥳

Vereséggel zártuk az alapszakaszt az E.ON férfi vízilabda OB I.-ben. Tavasszal az alsóházi rájátszásban folytatjuk a szereplésünket, eddig 7️⃣ pontot gyűjtöttünk. #hajráSzentes

Honvéd 🆚 Metalcom Szentes 16–5 (4–2, 5–2, 3–0, 4–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., 13. forduló. Budapest, Kőér utcai uszoda. Vezette: ifj. Kenéz, Ádám F.
Honvéd: Farkas D. – Ekler Zs. 6, Vadovics, Sugár 1, Kiss B. 1, Simon H., Hessels S. Csere: Kevi 1, Szépfalvi 1, Gregor, Pintér 1, Ekler B. 4, Kosztadinovszki 1. Vezetőedző: Szivós Márton.
Szentes: Kovács B. – Asanin 4, Bozó, Szatmári 1, Biros, Kürti-Szabó M., Hajdú. Csere: Pászti (kapus), Papp, Magyar, Vékony, Csorba, Vismeg B., Makán R. Vezetőedző: Kis Gábor.
Gól – emberelőnyből: 8/1, ill. 9/2.
Ötméteresből: 3/3, ill. 1/1.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Kis Gábor: – Gratulálok a Honvédnak, nagycsapathoz méltón magabiztosan játszottak. Ki lehet tőlük kapni, ezt azért a helyén kell kezelni. Az viszont zavar, ha egy csapat tud egy-másfél negyedig jól vízilabdázni egy jobb csapattal szemben, akkor mi történik fél perc alatt, hogy onnantól gyakorlatilag azt csinált velünk a Honvéd támadásban, amit szeretett volna. Nem akarom megbántani a játékosokat, ezt majd mi rendbe tesszük. Ami pozitív, hogy Papp Pongrác lejátszotta első felnőtt OB I.-es meccsét, amihez gratulálunk!

Összefoglaló:
✍️ Három hazai találattal indult a mérkőzés, majd 3–2-re zárkóztunk fel. Kétgólos hátránnyal zártuk az első nyolc percet, a második negyed Asanin révén szentesi találattal folytatódott, 4–3. Két Honvéd-gól majd egy újabb Asanin-találat volt az újabb forgatókönyv, így 6–4 állt az eredményjelzőn a negyed derekán. Ekkor viszont valami megváltozott, sorozatban háromszor betaláltak a hazaiak, így 9–4-gyel vonultak a nagyszünetre a csapatok.

A harmadik negyedben mindössze három Honvéd-gól született, mi nem tudtuk gyarapítani a góljaink számát. A záró negyed így 12–4-ről indult. Dmytro negyedszer is megzörgette a hazai hálót, rajta kívül viszont más már nem tudott betalálni, a hazaiak újabb négy labdát helyeztek el a kapunkban.

A januári Európa-bajnokság és a februári világbajnokság miatt most egy hosszabb szünet jön az E.ON férfi OB I.-ben, legközelebb a tavasszal vár majd ránk bajnoki, akkor már a középszakasz alsóházi rájátszásában, ahova hét ponttal érkezünk majd.

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás