KezdƑlap Szentesi VK E.ON fĂ©rfi OB I.: a BVSC vendĂ©gei leszĂŒnk


E.ON fĂ©rfi OB I.: a BVSC vendĂ©gei leszĂŒnk



đŸ€œâ€â™‚ïž

⏰ Holnap 17 ĂłrĂĄtĂłl a bajnoki tabella mĂĄsodik helyĂ©t elfoglalĂł BVSC otthonĂĄban ugrunk medencĂ©be. Az E. ON fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. 1ïžâƒŁ2ïžâƒŁ. fordulĂłjĂĄbĂłl rendezik a mĂ©rkƑzĂ©sĂŒnket, ezen kĂ­vĂŒl mĂĄr csak egy HonvĂ©d elleni idegenbeli talĂĄlkozĂł vĂĄr rĂĄnk jövƑ szombaton. #hajrĂĄSzentes

Remek idĂ©nye van holnapi ellenfelĂŒnknek. A BVSC 10 mĂ©rkƑzĂ©sen 27 pontot gyƱjtött eddig, egyetlen veresĂ©gĂŒket a cĂ­mvĂ©dƑ FerencvĂĄrostĂłl szenvedtĂ©k el idegenben 13–9-re. A Vasast otthon gyƑztĂ©k le, de Szolnokon Ă©s a HonvĂ©d vendĂ©gekĂ©nt is magabiztosan nyertek KemĂ©ny KristĂłf vezetƑedzƑ tanĂ­tvĂĄnyai. Egyetlen elhalasztott meccsĂŒk van, azt jövƑ szerdĂĄn hazai környezetben pĂłtoljĂĄk majd az OSC-vel.

CsĂŒtörtökön este a BVSC mĂ©g Euro Kupa-mĂ©rkƑzĂ©st jĂĄtszott. A szerb SzabĂĄcsot fogadta Ă©s gyƑzte le 11–9-re, Ă­gy Ƒrzi elsƑ helyĂ©t a C csoportban. TizenkĂ©t pontot gyƱjtöttek, a Primorje kilencet, a SzabĂĄcs hatot, a Hannover pedig hĂĄrmat. Az utolsĂł csoportmeccsen december 9-Ă©n a Primorje vendĂ©ge lesz a BVSC.

A BENU Magyar Kupa idei kiĂ­rĂĄsĂĄtĂłl a negyeddöntƑben bĂșcsĂșzott a BVSC, miutĂĄn a FerencvĂĄros a NĂ©pligetben 24–16-ra, a SzƑnyi Ășton pedig 15–9-re gyƑzött vele szemben.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #bvsc #szentes #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version