KezdƑlap Szentesi VK MegnyertĂŒk a helyi rangadĂłt #szĂ©pvoltlĂĄnyok


MegnyertĂŒk a helyi rangadĂłt #szĂ©pvoltlĂĄnyok



đŸ€œâ€â™€ïž MegnyertĂŒk a helyi rangadĂłt đŸ‘đŸ„ł #szĂ©pvoltlĂĄnyok

KĂŒzdelmes Ă©s kevĂ©s gĂłlos mĂ©rkƑzĂ©sen itthon tartottuk a hĂĄrom pontot a helyi rivĂĄlis Szegeddel szemben. A mĂ©rkƑzĂ©st a mĂĄsodik fordulĂłbĂłl pĂłtoltuk, oktĂłberben a vendĂ©gek kĂ©rĂ©sĂ©re halasztottuk el a talĂĄlkozĂłt a MOL nƑi vĂ­zilabda OB I.-ben. #hajrĂĄSzentes

Valdor Szentes 🆚 Zue.hu Szegedi VE 7–5 (2–2, 2–1, 2–1, 1–1)
MOL nƑi vĂ­zilabda OB I., 2. fordulĂł. Szentes, Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef Sportuszoda. Vezette: Ercse, Sajben.
Valdor Szentes: FĂŒsti MolnĂĄr – Varga V. 3, HorvĂĄth Zs. 2, Hnatyszyn, HorvĂĄth L., KövĂ©r-Kis 1, BoldizsĂĄr R. 1. Csere: TyukĂĄsz, Dobos, Bicskei, ErdĂ©lyi, Korom, BĂ­rĂł. VezetƑedzƑ: Matajsz MĂĄrk.
Szeged: Gyöngyösi – SzabĂł K., TĂĄtrai, Bocskay, PĂĄdĂĄr B. 1, Botka, GĂ©mes 2. Csere: Baksa B., Pap 2, MiklĂłs D., Hasznos. VezetƑedzƑ: SzabĂł TamĂĄs.
Gól – emberelƑnybƑl: 8/4, ill. 6/1.
ÖtmĂ©teresbƑl: 2/1, ill. 1/1.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź Matajsz MĂĄrk: – Azt kĂ©rtem a lĂĄnyoktĂłl, hogy tartsuk kevĂ©s gĂłlon a Szegedet, ez maximĂĄlisan sikerĂŒlt. ÓriĂĄsi tĂ©tje volt a mĂ©rkƑzĂ©snek, hiszen TatabĂĄnyĂĄn ĂĄttört egy gĂĄt, Ă©s most az volt a cĂ©l, hogy folytatĂłdjon a lendĂŒlet, a jĂł hangulat. SzĂŒksĂ©g lesz ezekre, hiszen GyƑrben szerdĂĄn egy Ășjabb brusztos talĂĄlkozĂł vĂĄr rĂĄnk. AzĂ©rt volt fontos ez a meccs, hogy elhiggyĂ©k a lĂĄnyok, kĂ©pesek egy ilyen rangadĂłt megnyerni. A jĂĄtĂ©k nem volt szĂ©p, de ebbƑl mi jöttĂŒnk ki jobban, mert a helyĂ©n volt a szĂ­vĂŒk a lĂĄnyoknak. Amikor kellett, mertek vĂĄratlant hĂșzni, kivĂĄlĂłan mƱködött a vĂ©dekezĂ©sĂŒnk. GratulĂĄlok a Szegednek, mert lĂĄtszik, hogy van stĂ­lusa a csapatnak, a “ visszavĂĄgó” biztosan kemĂ©ny lesz. Mindenki tett a közösbe, ami gyƑzelmet jelentett szĂĄmunkra.

Összefoglaló:

✍ Érdekes pillanatok elƑztĂ©k meg a bajnoki rangadĂł kezdetĂ©t. Nem volt elĂ©g levegƑ a meccslabdĂĄban, Ă­gy a jĂĄtĂ©kvezetƑk kikĂ©rtĂ©k azt. Az ellenƑrzĂ©st követƑen olyan törtĂ©nt, amilyenhez hasonlĂłra nem emlĂ©kszĂŒnk a szentesi vĂ­zilabda törtĂ©nelmĂ©bƑl. Ercse Norbert jĂĄtĂ©kvezetƑ a partrĂłl “pattanĂĄs” nĂ©lkĂŒl a gyƱrƱbe dobta a labdĂĄt, ami onnan nem is pattant ki.

És akkor a meccs! KĂ©t perc utĂĄn szereztĂŒnk vezetĂ©st Varga Viki rĂ©vĂ©n, majd nem sokkal kĂ©sƑbb a Szenteshez sok szĂĄllal kötƑdƑ, de most szegedi sapkĂĄt viselƑ GĂ©mes Alexa egyenlĂ­tett. 2–1-re mĂĄr Ƒk vezettek, de Viki Ășjabb talĂĄlatĂĄval egyenlĂ­tettĂŒnk, Ă©s 2–2-vel Ă©rt vĂ©get az elsƑ negyed.

Egy fĂ©l negyeden ĂĄt ĂșszkĂĄlĂĄs Ă©s a vĂ©delmek jĂĄtszottĂĄk a fƑszerepet. Pap Mirtill rĂ©vĂ©n ismĂ©t a Szeged jutott vezetĂ©shez, majd Varga harmadik gĂłljĂĄval – ezĂșttal bĂŒntetƑbƑl – ismĂ©t egalizĂĄltunk. A nagyszĂŒnet elƑtt tĂ­z mĂĄsodperccel pedig mĂĄr ismĂ©t mi kerĂŒltĂŒnk elƑnybe, HorvĂĄth ZsĂłfi Ă©rtĂ©kesĂ­tett egy emberelƑnyt, 4–3.

KĂ©t Ă©s fĂ©l perccel a harmadik negyed vĂ©ge elƑtt egyenlĂ­tettek a szegediek, majd az utolsĂł mĂĄsfĂ©l percben kĂ©tszer is betalĂĄltunk, Ă­gy KövĂ©r-Kis RĂ©ka Ă©s BoldizsĂĄr Rebeka gĂłljaival 6–4-re lĂ©ptĂŒnk el.

Öt percen ĂĄt nem szĂŒletett Ășjabb talĂĄlat a negyedik negyedben. Pap talĂĄlatĂĄt követƑen 6–5-re alakult az ĂĄllĂĄs, a vendĂ©gek viszont az egyenlĂ­tĂ©sĂ©rt nem tĂĄmadhattak, mivel HorvĂĄth ZsĂłfi egy Ășjabb emberelƑnyt vĂĄltott gĂłlra.

A 9. fordulĂłban szerdĂĄn 19 ĂłrĂĄtĂłl a GyƑr vendĂ©gei leszĂŒnk.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #valdor #szentes #szeged #mol #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version