KezdƑlap Szentesi VK BravĂșrpontot szereztĂŒnk Egerben #szĂ©pvoltfiĂșk


BravĂșrpontot szereztĂŒnk Egerben #szĂ©pvoltfiĂșk



đŸ€œâ€â™‚ïž BravĂșrpontot szereztĂŒnk Egerben đŸ‘đŸ„ł #szĂ©pvoltfiĂșk

Hamar kĂ©tgĂłlos hĂĄtrĂĄnyba kerĂŒltĂŒnk Egerben az E.ON fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. 11. jĂĄtĂ©knapjĂĄn. A nagyszĂŒnetre ĂĄtvettĂŒk a vezetĂ©st, a harmadik negyed elejĂ©n meglĂ©ptĂŒnk kettƑvel. A vĂ©gĂ©n viszont tĂĄmadnunk kellett az egy pontĂ©rt, amelyet SzatmĂĄri KristĂłf utolsĂł mĂĄsodperces gĂłljĂĄval szereztĂŒnk meg. #hajrĂĄSzentes

Eger 🆚 Metalcom Szentes 13–13 (3–3, 2–3, 5–4, 3–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 11. forduló. Eger, Bitskey Aladår uszoda. Vezette: Vogel, Petik.
Eger: BorbĂ©ly – RĂĄdli 1, Biros S. 2, SĂĄri A., DĂłczi 1, Spitz 1, Krijestorac 3. Csere: KrĂ©mer (kapus), SudĂĄr, Rusztanov 1, GĂłlya 2, Murisics 2, MĂ©szĂĄros. VezetƑedzƑ:
Metalcom Szentes: KovĂĄcs B. – Asanin 2, BozĂł 2, Magyar 1, VĂ©kony, SzatmĂĄri 3, Biros B. 2. Csere: Pethe, Csorba 1, Vismeg B., KĂŒrti-SzabĂł M. 1, HajdĂș 1, MakĂĄn R. VezetƑedzƑ: Kis GĂĄbor.
Gól – emberelƑnybƑl: 13/9, ill. 14/4.
ÖtmĂ©teresbƑl: 1/0, ill. -.
Kiållítva cserével: Dóczi.
KipontozĂłdott: SĂĄri A., ill. Pethe, KĂŒrti-SzabĂł M.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź Kis GĂĄbor: – MindkĂ©t csapatnak van bĂŒszkesĂ©gre Ă©s szomorĂșsĂĄgra is oka ezt a mĂ©rkƑzĂ©st követƑen. Nagyon rosszul kezdtĂŒk a mĂ©rkƑzĂ©st, hiszen 3–1-re vezetett az Eger. A harmadik negyed kezdetĂ©re sikerĂŒlt fordĂ­tani, ellĂ©ptĂŒnk kĂ©t gĂłllali, de egy ĂĄtlövĂ©sgĂłllal visszazĂĄrkĂłztak a hazaiak. Az utolsĂł pillanatokban ĂĄtvettĂ©k a vezetĂ©st a hazaiak, Ășgy tƱnt, veresĂ©get szenvedĂŒnk, de az utolsĂł mĂĄsodpercben egy bĂĄtor, szerencsĂ©s Ă©s jĂł gĂłllal sikerĂŒlt egyenlĂ­tenĂŒnk. Nagyon elkenƑdtem volna, ha nem sikerĂŒl legalĂĄbb egy pontot szereznĂŒnk, mert az elmĂșlt nĂ©gy hĂ©tben nagyon kemĂ©nyen dolgoztunk, hogy el kezdjenek jönni az eredmĂ©nyek, de eddig ez nem vĂĄlt valĂłra. Egerben ez egy bravĂșr, örĂŒlök, hogy idegenben szereztĂŒnk pontot. Ami a jĂĄtĂ©kkĂ©pĂ©t illeti, voltak hiĂĄnyossĂĄgaink. Nem tetszettek a blokkok, viszont a bĂĄtorsĂĄg annĂĄl jobban, Ă©s vĂ©gre sok gĂłlt tudtunk lƑni, a vĂ©dekezĂ©sĂŒnk viszont nem volt jĂł, tizenhĂĄrom kapott gĂłllal nem lehet meccset nyerni.

Összefoglaló:

✍ AlsĂłhĂĄzi rangadĂłval kezdtĂŒk meg hĂĄrommeccses idegenbeli sorozatunkat az alapszakasz vĂ©gĂ©n. VillĂĄmgyorsan kĂ©tgĂłlos hĂĄtrĂĄnyba kerĂŒltĂŒnk. HĂĄrom Ă©s fĂ©l percet követƑen Biros Barni törte meg a gölcsendĂŒnket, 3–1 utĂĄn pedig elƑbb SzatmĂĄri, majd Csorba talĂĄlt be tƑlĂŒnk, ami azt jelentette, nyolc perc utĂĄn 3–3 ĂĄllt az eredmĂ©nyjelzƑn.

4–3-ra Ă©s 5–4-re is a hazaiak vezettek mĂ©g a mĂĄsodik negyed derekĂĄn, de egy Ășjabb 2–0-s sorozattal – Asanin Ă©s Biros B. rĂ©vĂ©n – a nagyszĂŒnetre mĂĄr 6–5-ös elƑnnyel mehettĂŒnk.

Egri labdaelhozĂĄssal folytatĂłdott a harmadik negyed, amelynek elsƑ hazai tĂĄmadĂĄsĂĄt sikeresen kivĂ©dekeztĂŒk. BozĂłrĂłl tĂĄmadĂĄsban kiĂĄllĂ­tottĂĄk a gĂłllövƑlistĂĄn mĂĄsodik Krijestoracot, az emberelƑnyt pedig szintĂ©n Ƒ Ă©rtĂ©kesĂ­tette Asanin asszisztjĂĄbĂłl. Ekkor mĂĄr 7–5-re vezettĂŒnk, de sajnos alig egy perc alatt az Eger eltĂŒntette a kĂŒlönbsĂ©get a tĂĄblĂĄrĂłl. Többször is vezetni tudtak MurisicĂ©k, de minden gĂłljukra volt vĂĄlaszunk szerencsĂ©re. Az utolsĂł negyedre semmi sem dƑlt el, 10–10-rƑl indult a jĂĄtĂ©k.

JĂłl tartottuk magunkat, nem engedtĂŒk, hogy az Eger megnyugtatĂłbb elƑnyt Ă©pĂ­tsen ki. Minden gĂłljukra volt szinte rögtön vĂĄlaszunk, a vĂ©gĂ©t viszont elkĂ©pesztƑen “kicentiztĂŒk”. Az utolsĂł fĂ©l percben egy Ășjabb emberelƑnyĂŒket hasznĂĄltĂĄk ki a hazaiak, 13–12. MĂĄr Ășgy lĂĄtszott, pont nĂ©lkĂŒl maradunk, de csapatkapitĂĄnyunk a dudaszĂł elƑtti mĂĄsodpercben kiegyenlĂ­tett, 13–13.

JövƑ szombaton a 12. fordulĂłban 17 ĂłrĂĄtĂłl a BVSC vendĂ©gei leszĂŒnk.

📾 Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #eger #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version