Kezdőlap Hírek Karácsony eljövetelére várva … adventi rajzpályázat gyerekeknek…

Karácsony eljövetelére várva … adventi rajzpályázat gyerekeknek…

363

Kedves Gyerekek!

Arra kérünk benneteket, hogy ragadjatok ceruzát, ecsetet, filctollat és mutassátok meg nekünk hogyan töltitek az adventet, a karácsonyra való készülődés heteit, napjait. Ezt a semmi máshoz nem hasonlítható időszakot sokféleképpen el lehet tölteni: tervezgetéssel, vásárlással, meglepetés készítéssel, sütéssel, főzéssel, fadíszítéssel, ajándékcsomagolással, karácsonyi vásárok látogatásával, közös családi programokkal. Ezen kívül vannak más, szívmelengető módjai is annak, hogy az ünnepet emlékezetessé tegyük valaki / valakik számára adománygyűjtéssel, jótékonysági műsorral, szerényebb körülmények között élő családok megajándékozásával. Ezek a gesztusok még inkább emelik az ünnepi hangulat fényét.

Választhattok bármilyen sík jellegű technikát, rajzolhattok ceruzával, filctollal, zsírkrétával vagy akár festhettek, ragaszthattok is, A/3-as vagy A/4-es méretben. A rajzotok hátoldalára írjátok rá a neveteket, az óvodátok vagy iskolátok és a csoportotok, illetve osztályotok nevét, és kerüljön rá a segítő, felkészítő pedagógus vagy szülő neve és telefonos elérhetősége is.

Értékes díjakkal, ajándékokkal várunk majd benneteket a városi karácsonyi vásárba 2023. december 9-én szombaton az ünnepélyes díjátadóra!

Nem csak egyéni pályaműveket, hanem ovis csoportok, illetve iskolás osztályok közös alkotásait is várjuk! Értékes díjakat nyerhettek a csoportotoknak, illetve osztályotoknak!

Érdemes részt vennetek a rajzos kalandban, mert a zsűri által odaítélt díjakon felül a Palincs Játék-Tér, és a Szelence virág és ajándéküzlet is különdíjakat fog átadni.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29





Forrás