Kezdőlap Szentesi VK E.ON férfi OB I.: két és fél negyeden át jól működtünk…

E.ON férfi OB I.: két és fél negyeden át jól működtünk…

65


🤽‍♂️

Amíg bírtuk erővel, kiélezett mérkőzést játszottunk, utána viszont magabiztos győzelmet aratott Szentesen a Szolnok. November 4-én, szombaton 18 órától a Vasast fogadjuk. #hajráSzentes

Metalcom Szentes–Szolnoki Dózsa 8–13 (3–3, 2–2, 1–5, 2–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 8. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Petik, Bereczki.
Metalcom Szentes: Kovács B. – Bozó 1, Magyar 2, Szatmári 2, Csorba, Biros 1, Kürti-Szabó M. Csere: Pászti (kapus), Pethe, Asanin 1, Vékony, Vismeg B. 1, Hajdú. Vezetőedző: Kis Gábor.
Szolnoki Dózsa: Józsa – Pető 1, Jansik D. 2, Kovács G. 2, Vismeg Zs., Pásztor 3, Vámosi. Csere: Ionescu 2, Szeghalmi 1, Schmölcz 2, Cseh, Teleki, Böröczky. Vezetőedző: Hangay Zoltán.
Gól – emberelőnyből: 11/3, ill. 6/3.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.
Kipontozódott: Pető, Vámosi.

Nyilatkozat:
🗣 Kis Gábor: – Gratulálok a Szolnok magabiztos győzelméhez. Érdekes pillanatok történtek az elmúlt időszakban Szentesen, úgyhogy nagy volt a nyomás. Egy edzőváltás minden csapatot megmozgat valamilyen irányba. Amit kértem a játékosoktól, azt visszakaptam. Rendszerbe kell foglalni a játékunkat, és ehhez ragaszkodni, akármi történik. A harmadik negyed közepéig ez megtörtént, onnantól megmutatkoztak a fizikális különbségek. Ezen
dolgozni fogunk, hajrá, Szentes!

Összefoglaló:

✍ Két ellentétes félidőt hozott a Szolnok elleni bajnokink. Az első negyedben kiélezett játékra kényszerítettük a vendégeket. Ekkor 1–0-ra és 2–1-re is ők vezettek, 3–2-re viszont már mi. A második negyed során sikerült ellépnünk 5–3-ra, a nagyszünetig viszont ledolgozta hátrányát a Dózsa, 5–5 állt az eredményjelzőn a nagyszünetben.

A harmadik negyed elején 7–5-re elléptek a vendégek. Vismeg Botod révén még értékesítettünk egy emberelőnyt, ezt követően viszont a vendégek kapusa is megbabonázta játékosainkat. Józsa jól védett, 12 labdát hárított. Egy, a negyedik negyedbe átnyúlt 5–0-s sorozattal a Szolnok bebiztosította megérdemelt és magabiztos győzelmét.

A negyedik negyed végén Pászti Benedek is beállt a kapunkba, ráadásul két önbizalomnövelő védést is bemutatott.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #szolnok #eon #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #szentes




Forrás