Kezdőlap Szentesi VK MOL női OB I.: kár a második negyedért…

MOL női OB I.: kár a második negyedért…

73

Az első és a harmadik negyedet egy-egy góllal buktuk el, míg az utolsó döntetlenre hoztuk, de a második negyedben magabiztos különbséget épített fel a BVSC, így 16–9-es sikerrel elvitték a pontokat Szentesről a női vízilabda OB I. hatodik fordulójában. #hajráSzentes

Valdor Szentes–BVSC 9–16 (1–2, 1–6, 1–2, 6–6)
MOL női vízilabda OB I., 6. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Füzesi, Vályi F.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V., Horváth Zs. 1, Tyukász, Dobos, Hnatyszyn 1, Boldizsár R. 1. Csere: Varga N. (kapus), Bicskei 1, Erdélyi, Horváth L. 1, Korom, Kövér-Kis 3, Bíró 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
BVSC: Doroszlai – Mészáros-Farkas 1, Tóth R., Koltay 1, Ármai 5, Batizi 1, Fekete 2. Csere: Jancsó 3, Bereczki, Kolarova, Urvári L., Kele 2, Polák 1. Vezetőedző: Stieber Mercédesz.
Gól – Emberelőnyből: 8/4, ill. 6/3.
Ötméteresből: 3/3, ill. 3/1.
Kiállítva cserével: Kövér-Kis, ill. Ármai.
Kipontozódott: Tyukász, ill. Tóth R.

Összefoglaló:

Harmadszor találkoztunk a BVSC-vel a 2023–2024-es idényben, mivel a magyar kupa negyeddöntőjében is velük játszottunk. Most az első negyed során jól állt a sarat a védelmünk, mindössze két gólt kaptunk.

A második negyedben az elsőhöz hasonlóan egyszer találtunk be, a zuglóiak viszont ötször, így drasztikusan nőtt a különbség a két csapat között. A nagyszünetben 2–8 állt a szentesi eredményjelzőn.

A harmadik negyed ismét gólínséget hozott, a záró nyolc perc viszont gólparádéval szolgált. Hiába találtunk be hatszor a vendégek kapujában, a távolságot nem tudtuk csökkenteni, mert ugyanennyit kaptunk.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #bvsc #mol #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás