Kezdőlap Szentesi VK Dupla meccs itthon…

Dupla meccs itthon…

144

Szombaton 16 órától a BENU Női Magyar Kupa negyeddöntője után ismét a BVSC-vel találkozunk, ezúttal viszont már a MOL OB I. 6. fordulójában. Nem ez lesz az egyetlen meccs holnap itthon, ugyanis az E.ON férfi OB I. 8. körében a Szolnokot látjuk vendégül. #hajráSzentes

Erőltetett menetben vagyunk. Egy héten belül ez lesz felnőttcsapatunk harmadik bajnokija. Az utánpótlás-bajnokságokban az elmúlt hétvégén nem rendeztek mérkőzéseket, így ezeknek a fizikális terhe nem hárult rá a fiatalokra.

Esélyesebb csapatok ellen játszottunk eddig a női OB I.-ben. Fiataljaink viszont nem vallottak szégyent. A Dunaújváros, a III. kerület és a Ferencváros ellen is megmutatták, van bennük potenciál és fejlődőképesek. A Kerületnek és az FTC is tizenegy gólt dobtunk a héten. Előbbi ellen picit rosszul kezdtünk, az utolsó másfél negyedre viszont nem lehetett panasz. A zöld-fehérek otthonában viszont már jól indítottunk, hosszabb ideig szoros volt a játék, de a végére elfáradtunk.

Most egy újabb erős ellenféllel találkozunk, amely ráadásul jól kezdte a szezont. A BVSC éppen ellenünk jutott be kettős győzelemmel a BENU Magyar Kupa négyes döntőjébe, míg a bajnokságban eddigi négy mérkőzésükből hármat megnyertek. Egyetlen vereségüket éppen szerdán szenvedték el, a tavalyi ezüstérmes Dunaújváros 16–9-re nyert a Szőnyi úti uszodában. A Szegedet, a Győrt és a Tatabányát viszont meggyőző különbséggel győzték le.

A BVSC a nemzetközi porondon is érdekelt. Az Eurokupában az elmúlt héten is medencébe ugrottak. A csoportkörben egy-egy győzelem és vereség a mérlegük. Kikaptak itthon a Trieszttől, míg a Spandut szintén hazai medencében legyőzték.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #bvsc




Forrás