Kezdőlap Szentesi VK MOL női OB I.: idegenben folytatjuk…

MOL női OB I.: idegenben folytatjuk…

194


🤽‍♀️

Teljes fordulót rendeznek holnap este a MOL női vízilabda OB I.-ben. Az ötödik fordulóban 20 órától a Ferencváros vendége lesz a Valdor Szentes. #hajráSzentes

Sorozatterhelésben vagyunk, hiszen szombaton a III. kerületi TVE-t fogadtuk, holnap a zöld-fehérek vendégei leszünk, míg szombaton a BVSC érkezik Szentesre.

Holnapi ellenfelünk a hétvégén még Bajnokok Ligája-mérkőzést játszott idegenben. Dömsödi Dalmáék az előző idény ezüstérmesétől, a spanyol Matarótól szenvedtek 13–5-ös vereséget.

A Fradi négy magyar bajnoki mérkőzést játszott már ebben a szezonban. A Tatabányát 22–8-ra, a Győrt pedig 25–10-re győzte le otthon, míg Dunaújvárosban 9–8-ra nyert. Eddigi egyetlen vereségét a címvédő Eger otthonában szenvedte el 12–10-re. Mindezek alapján a negyedik pozíciót foglalják el a tabellán. Ellenünk már a szombati derbire készülnek, amit 14 órától az UVSE ellen játszanak majd a Népligetben.

Mi eddig két bajnokin ugrottunk medencébe hazai környezetben, de az esélyesebb vendégcsapatok elvitték a győzelemért járó pontokat. A Dunaújváros 12–7-re, a III. ker. TVE 16–11-re győzött Szentesen.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #ferencváros #mol #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás