Kezdőlap Szentesi VK Női csapatunk itthon játszik…

Női csapatunk itthon játszik…


🤽‍♀️

Mindkét felnőttcsapatunk medencébe ugrik holnap. A férfiak vármegyei rangadót játszanak Szegeden 17 órától, míg a nők 19 órától a III. kerületi TVE-t fogadják a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában a MOL OB I.-ben. Mindkét együttesünknek óriási szüksége lesz a biztatásra, így ha tehetitek, iktassátok be meccseinket a hosszú hétvége programjába. #hajráSzentes

A negyedik fordulóban fogadjuk a Kerületet, de mindössze a második bajnokink lesz. Hogy miért? Ennek oka, hogy a Szeged ellen rangadót november 18-ra halasztottuk a szegediek kérésére a második fordulóból, ugyanis a meccs eredeti időpontjában megbetegedések tizedelték a keretüket. A harmadik kör mérkőzéseit pedig csak márciusban rendezik meg.

Ellenfelünk, a III. kerület már két mérkőzésen túl van a bajnokságban. A nyitófordulóban a címvédő Egertől otthon mindössze egy góllal 11–10-re kapott ki, míg a második körben Győrben tükörsima, 20–10-es sikert arattak Lukács Dénes tanítványai.

Idén már nem erősíti a III. kerületet korábbi játékosunk, Kudella Panna ugyanis a nyáron légiósnak állt és az olasz Rapallóba igazolt.

Nem először találkozunk holnapi ellenfelünkkel a 2023–2024-es szezonban, mivel a BENU Magyar Kupa szentesi kvalifikációján már egy csoportban szerepeltünk. Akkor egy gólgazdag mérkőzésen Brezovszki Gerdáék nyertek 15–13-ra. A kupa küzdelmeitől hozzánk hasonlóan a negyeddöntőben búcsúztak a Dunaújvárossal szemben. Idegenben 15–12-re, otthon 17–8-ra kaptak ki a fővárosiak Vad Lajos együttesétől.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #tve1887 #mol #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás

Exit mobile version