Kezdőlap Programajánló A gasztropiac hazatért…

A gasztropiac hazatért…

Szabó Csaba a Helóta Biokert tulajdonosa a Szentesi Gasztro- és kézműves piac egyik árusa ezzel a gondolattal köszöntötte, hogy újra a Gólyás-ház ad otthont a rendezvénynek. 2023. október 17-én ismertették, hogy új helyszínen, megújult Gasztro- és Kézműves Piac várja a látogatókat az év hátralévő részében október 21-én, november 18-án és december 16-án.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester felelevenítette a gasztropiacnak a történetét, hogy reménykedtek abban, hogy a zöldségpiac területét megszokják majd az árusok és a vevők is, de be kell vallani, hogy hatalmas a Rákóczi utcai piac ennek a családias hangulatú rendezvénynek.

A Szentesi Művelődési Központtal közösen az árusok és az önkormányzat újra gondolták a piacot, és a kézműves termékek kedvelőinek egy kellemes családi kikapcsolódássá kívánják tenni a vásárt.

Urvári Sándor a Művelődési Központ vezetője elmondta, hogy bár a plakáton úgy olvasható, hogy több mint 30 féle árus lesz, de ez a szám már 39-re emelkedett.

Vida Viktória a Művelődési Központ rendezvényszervezője ismertette a programot. 14 órától a Suttyomba Zenekar játszik. A gyermekeknek lesz kézműves foglalkozás, valamint az apukák is hasznosan tölthetik el idejüket a „férfi megőrzőben”, ahol kézműves söröket és italokat kóstolhatnak, amíg a párjuk körbe nézi a piac termékeit.
Természetesen lesz „közös bogrács” is, ahol palóc gulyás rotyog majd gazdagon.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17
Október 21. szombat 14-18 óra között újra Gasztro- és kézműves piac a Gólyás-házban (Szentes, Petőfi u. 4.)








Forrás

Exit mobile version