Kezdőlap Szentesi VK E.ON férfi OB I. az UVSE-t fogadjuk…

E.ON férfi OB I. az UVSE-t fogadjuk…


🤽‍♂️

Az öt mérkőzés után pont nélküli UVSE-t fogadja a Metalcom Szentes az E.ON férfi vízilabda OB I. hatodik fordulójában holnap 19 órától. Gyertek minél többen szurkolni, hogy együtt gyarapítsuk itthon a pontjainkat! #hajráSzentes

Jól kezdtük a bajnokságot. Az eddig öt meccsünkből kettőt is meg tudtunk nyerni, ráadásul mindkettőt idegenben. A KSI otthonában 10–8-ra, Pécsett 9–8-ra győztünk, de a Kaposvár ellen itthon sem hiányzott sok, hogy legalább egy pontot szerezzünk.

Az UVSE-vel szemben szeretnénk folytatni az eddigi jó formánkat, ehhez viszont elengedhetetlen lesz a Pécs ellen bemutatott remek védekezésünk.

A 2022–2023-as idényben a tizedik helyen végzett az UVSE. A nyár folyamán három érkezőjük és két távozójuk volt. Kardos Alexandert Szegedről, Herczeg Gergőt és Kedves Benedeket a Vasasból igazolták le. Kósik Soma Kaposvárra, Ionescu Erik Szolnokra távozott tőlük.

Nehéz sorsolása volt eddig az újpestieknek, hiszen az első öt forduló során az előző szezon top hatba tartozó csapataival találkoztak. A BVSC-től, a Honvédtól és a Ferencvárostól otthon, míg az OSC-től és a Vasastól idegenben szenvedtek vereséget.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #uvse #eon #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás

Exit mobile version