Kezdőlap Hírek Minden, amit a klímával és hőszivattyúval való fűtésről tudni kell…

Minden, amit a klímával és hőszivattyúval való fűtésről tudni kell…

227

Fűtés klímával és hőszivattyúval, valamint napelemes változások címmel tartott lakossági fórumot a témában érintett cégekkel a Sinus-Vill Kft.

Bali János, a Bali-Solar Kft ügyvezetője beszélt a napelemes változásokról. Ismertette, hogy mi vonatkozik a jelenleg éves szaldóval érintett háztartásokra, kitért arra, mire érdemes figyelni a jövőben a napelemeknél, valamint a futó pályázatokról és a H tarifa igényléséről, annak megtérüléséről is tájékoztatta az érdeklődőket.

A Midea hazai forgalmazója, a P&T Kft képviseletében Ignéczi Zsolt beszélt a Midea klímák fűtési lehetőségeiről, valamint hogy milyen értékekre kell figyelni a klíma kiválasztásánál.

A Cool Airconditional Kft-től Kovács László kereskedelmi vezető ismertette a Polar klímákra vonatkozó őszi akciót, a Magyar Klímacsereprogramot, melynek keretében akár 150000 Ft-os támogatással is vásárolhatunk klímákat, valamint visszanyerhetjük 1 éves rezsinket.

A beszélgetések végén kiszámolták egyik résztvevő éves gázfogyasztása alapján, hogy klímás fűtéssel 255000 Ft-os spórolás érhető el. (mindez H tarifával további 160000 Ft-os spórolást jelentene)

Mivel többen jelezték, hogy az előadáson nem tudtak részt venni, készül egy írásos összefoglaló a legfontosabb tudnivalókról, melyet a sinusklima@gmail.com címen lehet igényelni.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás