Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Győzelem hazai pályán!…

Győzelem hazai pályán!…

197

Csongrád-Csanád Vármegyei I. osztály 7. forduló

A múlt heti idegenbeli 6 gólos győzelem után, hazai pályán 5:2-re győztük le az FK Szeged csapatát. A mérkőzés nehezen indult, mert az 5. percben előnyhöz jutottak a vendégek. A csapat fokozatosan talált magára, majd a félidő közepére megfordítottuk a mérkőzést. A 2. játékrész elején ismét rosszul kezdtünk, hiszen az 1. percben egyenlített a Szeged. A kapott gól után próbáltuk felgyorsítani a játékunkat és több nagy helyzetet is kialakítottunk, melyből hármat értékesítettünk. A játékunk a mérkőzés egyes szakaszaiban nem volt elég gördülékeny, de ennek ellenére is 5 gólt és újabb 3 pontot tudtunk szerezni.

Szentesi Kinizsi–FK 1899 Szeged-SZEOL 5–2 (2-1)
Szentes, 100 néző. Vezette: Petyarity József – jól (Kohajda, Viskovics)

Szentesi Kinizsi: Kotvics-Varga – Kovács K. (Berkó, 75.), Koncz, Dovics, Rostás (Bartucz P., 67.), Orovecz, Locskai (Lőrincz, 60.), Péter (Piti, 83.), Rácz D., Becsek (Bertók, 69.), Sarusi.
Edző: Sallai Róbert.

FK Szeged: Kovács Á. – Tóth G., Giba (Miklós, a szünetben), Indre, Mucsi (Frankó, 82.), Csuka, Hegyesi B., Benkő (Dézsi, 82.), Magyar, Heredea, Tóth A.
Edző: Dóra János.

Gólszerzők: Péter (22., 66., 72.), Sarusi (35.), Bertók (90.), ill. Heredea (5., 46.).
Jók: Péter, Orovecz, Sarusi, ill. Tóth G., Tóth A., Heredea

Sallai Róbert: – A mutatott játékkal nem, de a helyzetkihasználással és szerzett gólok számával viszont elégedett vagyok. Egy jól és harcosan küzdő ellenféllel szemben tudtuk itthon tartani a három pontot.

Dóra János: – Nagyon jól kezdtük mindkét félidőt, már ott lezárhattuk volna a párharcot, de… Ha valaki felvételt készített a meccsről, nyugodtan küldje be a szilveszteri bakiparádéba, engedélyezzük. Ma sem voltunk rosszabbak ellenfelünknél.

forrás: delmagyar.hu




Forrás