Kezdőlap Szentesi VK A Dunaújváros ellen kezdünk itthon…

A Dunaújváros ellen kezdünk itthon…

178


🤽‍♀️

A kupaküzdelmeket követően a MOL Női OB I.-ben is megkezdi szereplését a Valdor Szentes vízilabdacsapata. ⏰ Holnap 19 órától az előző szezon bajnoki ezüstérmesét, a Dunaújvárost látjuk vendégül a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Szombaton a BVSC elleni BENU Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágón saját közönségünk előtt is bemutatkoztunk. A jobb erőkből álló zuglóiak továbbjutottak fiatal csapatunkkal szemben. Matajsz Márk vezetőedző tanítványai viszont rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodtak, amelyeket a felnőtt mellett az utánpótlás bajnokságokban is kamatoztathatnak. Utóbbiban már sikerült, mivel a szombati első fordulóban az Egert múlta felül mindhárom korosztályunk.

Holnap pedig a felnőtt pontvadászatban, a MOL Női OB I.-ben is bemutatkozunk. Rögtön egy Bajnokok Ligája-csoportkörbe jutott ellenféllel, az előző idény bajnoki ezüstérmesével, a Dunaújvárossal találkozunk itthon. Holnapi ellenfelünknél nagy változás történt a szezonkezdet előtt, ugyanis vezetőedzőjük, Mihók Attila a magyar női válogatott társ szövetségi kapitánya lett Cseh Sándorral. Helyét eddigi másodedzője, Vad Lajos vette át.

Vad Lajos tanítványai sikeresen indították az új idényt. A magyar kupában a III. kerületi TVE elleni kettős sikerrel jutottak be a legjobb négy közé. Otthon 15–12-re, idegenben 17–8-ra nyertek Garda Krisztináék. A Bajnokok Ligájában is ott vannak a főtáblán, miután a francia Lille-t és Nancyt megelőzték a selejtezőcsoportban, előbbi, jobb gólkülönbségüknek köszönhetően.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #dunaújváros #mol #magyarbajnokság #vízilabda #tippmix




Forrás