Kezdőlap Szentesi VK Két győzelemmel folytattuk…

Két győzelemmel folytattuk…

365


🤽‍♂️

Ifjúsági- és gyermekcsapatunk is nyert az A2-es bajnokság második fordulójában itthon, a Miskolc ellen. #hajráSzentes

Fiú ifjúsági:
Legrand Szentes 🆚 Miskolc 16–9 (3–3, 2–2, 7–1, 4–3)
Szentes: Inokai-Tóth M. – Kiss Z., Gila, Molnár B. 4, Papp, Szűcs E. 2, Busi 3. Csere: Szűcs P. (kapus), Varga Á. 2, Horváth Á. 1, Király 2, Kovács A. 1, Joó 1, Zaitsev. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 5/4.
Ötméteresből: 5/5, ill. 1/1.
Kiállítva 4 percre: Szűcs E. (a Szentesből).
Kipontozódott: Gila, ill. Hok, Szabó L., Baricska.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Jó sebességgel, a taktikát pontosan betartva játszottunk, igazi csapatmunka volt. Elégedett vagyok, mert nagyon jó arányban használtuk ki a lehetőségeinket. Örülök, hogy minden játékosom, aki játszott, láttam olyan dolgokat, amikért járhatott a dicséret.

Fiú serdülő:
Legrand Szentes 🆚 Miskolc 10–11 (4–2, 3–5, 3–3, 0–1)
Szentes: Cselőtei – Czirok Cs. 1, Király 1, Kiss-Rácz 1, Ternai 2, Horváth Á. 2, Tajnai. Csere: Szűcs P. (kapus), Bojó, Kun 2, Nagy P., Joó 1, Berezvai, Deák. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 2/2, ill. 5/4.
Ötméteresből: 2/2, ill. 1/1.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Sajnálom az egygólos vereséget, mert a döntetlen igazságosabb lett volna, de az utolsó emberhátrányt már nem sikerült kivédekezni. Látni kell a hibáinkat is, hiszen többször szép gólokat lőve szereztünk vezetést, majd három perc alatt adtunk három gólt a Miskolcnak és kezdhettünk mindent újra. A centerjátékunkkal nagyon elégedett voltam, de az átlövés- és akciógólokat még mindig hiányolom. Ezekben mindenképpen előre kell lépnünk.

Fiú gyermek:
Legrand Szentes 🆚 Miskolc 13–12 (3–2, 3–2, 2–3, 1–2)
Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz. 1, Fölk 1, Horgos 2, Molnár F. 3, Bihari 1, Inokai Tóth P. 2. Csere: Vida-Szűcs, Czirok B., Fejes 1, Némethy 1, Hoffmann 1. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 4/2, ill. 3/2.
Ötméteresből: 8/6, ill. 7/4.
Kipontozódott: Bihari, Inokai Tóth P., ill. Tóbiás.
🗣️💬 Horváth Tamás: – Az első fordulóban aratott 35–1-es győzelem után egy picit elbizakodottak voltak a fiúk, így a bajnokság egyik legerősebb csapata ellen már nem volt olyan egyszerű a dolgunk. Kevésbé volt csapatjáték, a sok egyéni megoldás nem vezetett sokszor jóra. A megfelelő pillanatban kaptuk ezt a kisebb pofont, hogy senkit sem lehet félvállról venni az A2-es bajnokságban. Voltak fegyelmezetletlenségek és túlakarások, de be kell látni, hogy csapatként minden könnyebben megy. Az M-zóna elleni játékunkat még fejleszteni kell, az eddig gyakorolt figuránk viszont hozott 3-4 gólt. Ugyanakkor egy-egy hibát követően fordulni tudtak a vendégek és gólt is szerezni, ezt még fejleszteni kell, de nincs semmi probléma, dolgozunk tovább a sikereinkért. Csapatkohéziónak kell kijönni, egyénileg mindenki kiváló munkát végez.

#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #utánpótlás #vízilabda #tippmix




Forrás