KezdƑlap Szentesi VK HelyĂ©n volt a szĂ­vĂŒnk


HelyĂ©n volt a szĂ­vĂŒnk



đŸ€œâ€â™‚ïž

Hatalmasat kĂŒzdöttĂŒnk, felĂĄlltunk többször kĂ©tgĂłlos hĂĄtrĂĄnybĂłl, vĂ©gĂŒl veresĂ©get szenvedtĂŒnk az E.ON fĂ©rfi OB I. 4. fordulĂłjĂĄban. Szombaton 19 ĂłrĂĄtĂłl PĂ©csett jĂĄtszik a következƑ bajnokinkat. #hajrĂĄSzentes

Metalcom Szentes 🆚 Kaposvár 11–13 (3–3, 3–4, 2–3, 3–3)
E.ON fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I., 4. fordulĂł. Szentes, Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef Sportuszoda, 170 nĂ©zƑ. Vezette: Vogel, Fodor.
Metalcom Szentes: KovĂĄcs B. – Asanin, VĂ©kony 1, SzatmĂĄri 3, Vismeg B., Biros B. 2, HajdĂș 2. Csere: Pethe, BozĂł 2, Magyar, Csorba 1, KĂŒrti-SzabĂł M., MakĂĄn R. VezetƑedzƑ: KomlĂłsi PĂ©ter.
KaposvĂĄr: KĂłsik – DƑry 3, Berta 4, Pellei F. 1, FĂŒlöp 1, Baj, Vindisch 1. Csere: Aranyi 2, Kakstedter, Palatinus, Vörös T., TakĂĄcs 1. VezetƑedzƑ: SurĂĄnyi LĂĄszlĂł.
Gól – emberelƑnybƑl: 9/5, ill. 6/1.
ÖtmĂ©teresbƑl: 1/1, ill. 1/1.
KipontozĂłdott: FĂŒlöp, Aranyi.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź KomlĂłsi PĂ©ter: – GratulĂĄlok a KaposvĂĄrnak, kielemeztĂŒk Ƒket, egy nagyon jĂłl összerakott csapat rutinos jĂĄtĂ©kosokkal. ÓriĂĄsi szĂ­vvel többször is egyenlĂ­tettĂŒnk kĂ©tgĂłlos hĂĄtrĂĄnybĂłl, ezĂ©rt jĂĄr a dicsĂ©ret a csapatomnak. Rengeteg energiĂĄt tettĂŒnk a meccsbe, sok minden jĂłl mƱködött ezen a vĂ©rbeli rangadĂłn. Sajnos öt-hat olyan ĂĄtlövĂ©sgĂłlt kaptunk, amikor akĂĄr kĂ©t blokk is beleĂ©rhetett volna a labdĂĄba. Ebben mindenkĂ©ppen fejlƑdni kell, de a hajtĂĄs Ă©s a szĂ­v a helyĂ©n volt. Ki kell szƱrni ezeket a könnyen bekapott gĂłlokat Ă©s akkor a következƑ rangadĂłn nagyobb esĂ©llyel ugorhatunk medencĂ©be.

Összefoglaló:
✍ A vendĂ©gek szereztek elƑször vezetĂ©st, de nĂ©pes közönsĂ©gĂŒnk elƑtt megfordĂ­tottuk az ĂĄllĂĄst. KovĂĄcs BarnabĂĄs fontos vĂ©dĂ©seket mutatott be az elsƑ negyed sorĂĄn, zĂĄporoztak a lövĂ©sek a kapujĂĄra. A kaposvĂĄriaknĂĄl Berta ihletett formĂĄban jĂĄtszott, nyolc perc jĂĄtĂ©kot követƑen 3–3 ĂĄllt az eredmĂ©nyjelzƑn.

BozĂł emberelƑnyös gĂłljĂĄval 4–3-ra mĂ©g mi vezettĂŒnk a mĂĄsodik negyed elejĂ©n, de egy 3–0-s sorozattal a vendĂ©gek elƑször lĂ©ptek el kettƑvel 4–6-nĂĄl, a harmadik negyed viszont 5–6-rĂłl indulhatott.

Vindisch-gĂłllal kezdƑdött a harmadik negyed, ĂłriĂĄsit kĂŒzdöttĂŒnk, de nem sikerĂŒlt utolĂ©rni a vendĂ©geket. A zĂĄrĂł nyolc perc 8–10-rƑl indult.

JĂł volt felnĂ©zni a lelĂĄtĂłra, nĂ©pes közönsĂ©g elƑtt jĂĄtszhattunk ismĂ©t. SzurkolĂłink tĂĄmogatĂĄsa nem is maradt eredmĂ©ny nĂ©lkĂŒl, öt Ă©s fĂ©l perccel a meccs vĂ©ge elƑtt 10–10-nĂ©l egyenlĂ­tettĂŒnk. Pillanatok alatt ĂșjbĂłl mĂ­nusz kettƑt mutatott a tĂĄbla. HĂĄrom perc volt hĂĄtra a talĂĄlkozĂłbĂłl, amikor VĂ©kony Ákos lƑtt fontos gĂłlt. A harmadik egyenlĂ­tƑ gĂłlt mĂĄr nem sikerĂŒlt belƑni a szentesi jĂĄtĂ©kosoknak, a vĂ©geredmĂ©nyt DƑry ĂĄllĂ­totta be, mivel az utolsĂł percben mĂĄr nem szĂŒletett gĂłl.

📾 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivĂ­zilabdaklub #metalcomszentes #kaposvĂĄr #szentes #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #tippmix




ForrĂĄs

Exit mobile version