Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Győzelem Bordányban!…

Győzelem Bordányban!…

151

Az elmúlt hétvégén Bordányban szerepelt férfi felnőtt csapatunk.
A mérkőzésen az első félidő után, két gólos előnyben vonultunk pihenőre. A 2. játékrész elején még nem, de a félidő közepétől már újra lendületesen, gólokat szerezve, jól játszott csapatunk, mely magabiztos győzelemmel hozta el a 3 pontot Bordányból.

Csongrád-Csanád Vármegyei I. osztály 6. forduló

DBFutball Bordány–Szentesi Kinizsi 0–6 (0–2)
Bordány, 200 néző. Vezette: Tóth Kitti – gyengén (Csöngető Endre, Kőhalmi Attila).

DBFutball Bordány: Arnold – Márton Á. (Mondics, a szünetben), Márki M., Baka (Mucsi, 78.), Visnyei, Pióker T. (Gyuris M., 83.), Kis L., Perpauer, Lőrinc Á., Kovács P. (Csuka, 65.), Kovács D. (Krizs, a szünetben).
Edző: Nagy Torma Ricsárd.

Szentesi Kinizsi: Kotvics-Varga – Bartucz B. (Berkó, 66.), Koncz Zs., Dovics, Rostás, Orovecz (Lőrincz B., 62.), Bartucz P., Locskai, Péter J. (Bertók, 75.), Rácz I. (Kovács K., 78.), Sarusi K. (Piti, 75.).
Edző: Sallai Róbert.

Gólszerzők: Koncz Zs. (15., 11-esből), Péter J. (28.), Lőrinc B. (72.), Rostás (80., 82.), Bartucz P. (87.).

Jók: Arnold, ill. Dovics, Rostás, Bartucz P.

Kiállítva: Lőrinc Á. (13.).

Nagy Torma Ricsárd: – A srácok megtettek mindent a második félidőben, hogy csökkentsük a hátrányt, de túlságosan nyitottan játszottunk, a kontrákból pedig újabb gólokat kaptunk.

Sallai Róbert: – Úgy készültünk a meccsre, hogy az elmúlt hetekhez képest nagyobb százalékban értékesítsük a lehetőségeinket, és ez most sikerült is. Gratulálok a Bordánynak és külön a hazai kapusnak a szünet utáni hozzáálláshoz, a játékhoz, az egyéni produkcióhoz, példát mutatóan próbáltak létszámhiányban is kulturált futballt játszani.




Forrás