KezdƑlap Szentesi VK HĂĄrom gyƑzelemmel kezdtĂŒnk


HĂĄrom gyƑzelemmel kezdtĂŒnk



đŸ€œâ€â™‚ïžđŸ‘đŸ„ł

MegkezdƑdött a bajnoki szezon fiĂș utĂĄnpĂłtlĂĄsunk szĂĄmĂĄra az A2-es bajnoksĂĄg Keleti csoportjĂĄban. Az 1ïžâƒŁ. fordulĂłban hĂĄrom magabiztos sikert arattak csapataink. #szĂ©pvoltfiĂșk

IfjĂșsĂĄgi:
Legrand Szentes 🆚 Polo Academy Sport Club 17–4 (3–0, 6–1, 2–2, 6–1)
Legrand Szentes: Inokai-TĂłth M. – Kiss Z., Gila, MolnĂĄr B. 4, Papp 2, SzƱcs E. 2, Busi 2. Csere: SzƱcs P. (kapus), Varga Á. 1, Melkuhn 2, KirĂĄly 1, KovĂĄcs A. 1, Czirok Cs. 1, FĂĄbiĂĄn 1. VezetƑedzƑ: Somogyi BalĂĄzs.
Gól – emberelƑnybƑl: 7/5, ill. 4/1.
ÖtmĂ©teresbƑl: 4/3, ill. 2/1.
Kipontozódott: Vigh, Hoványi, Mihalics (mindhárman a Polo ASC-bƑl)
Somogyi BalĂĄzs: – ÖrĂŒltem annak, hogy ilyen sok gĂłlt szereztĂŒnk, remĂ©lem ez kellƑ önbizalmat ad a folytatĂĄsra. Annak is örĂŒltem, hogy mindenkinek sok jĂĄtĂ©kidƑt tudtam adni Ă©s mindenki Ă©lt a kapott lehetƑsĂ©ggel.

SerdĂŒlƑ:
Legrand Szentes 🆚 Polo Academy Sport Club 29–3 (6–2, 7–0, 9–0, 7–1)
Legrand Szentes: SzƱcs P. – Czirok Cs. 3, MogyorĂłsi 2, KirĂĄly 4, HorvĂĄth Á., JoĂł 5, Tajnai 3. Csere: CselƑtei (kapus), Vida-SzƱcs D. 1, Ternai 4, Kiss-RĂĄcz 3, Nagy P., Berezvai, DeĂĄk 4. VezetƑedzƑ: Somogyi BalĂĄzs.
Gól – emberelƑnybƑl: 1/1, ill. 5/2.
ÖtmĂ©teresbƑl: 3/3, ill. 1/1.
Somogyi BalĂĄzs: – Az osztĂĄlyozĂłval ellentĂ©tben, most lĂĄttam, hogy sokkal felszabadultabban jĂĄtszottak a fiĂșk, ennek eredmĂ©nyekĂ©nt szĂ©p gĂłlokat lƑttĂŒnk Ă©s magabiztosan nyertĂŒnk.

Gyermek:
Legrand Szentes 🆚 Polo Academy Sport Club 35–1 (6–0, 9–0, 9–0, 11–1)
Legrand Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz. 5, Fölk 2, MolnĂĄr F. 7, Vida-SzƱcs M. 2, Bihari 2, Fejes 5. Csere: MĂ©szĂĄros, Horgos 5, Czirok B. 1, Inokai TĂłth P. 1, Sarkadi-SzabĂł, Hoffmann 4, SztanĂł 1. VezetƑedzƑ: HorvĂĄth TamĂĄs.
Gól – emberelƑnybƑl: 1/1, ill. 3/0.
ÖtmĂ©teresbƑl: 5/3, ill. -.
HorvĂĄth TamĂĄs: – Az elƑzƑ idĂ©ny alsĂłhĂĄzi tabellĂĄjĂĄnak vĂ©ge felĂ© vĂ©gzett a Polo, amely ellenĂŒnk is rengeteg fiatal jĂĄtĂ©kossal ĂĄllt fel. ÓriĂĄsi kĂŒlönbsĂ©g volt a kĂ©t fĂ©l között, emiatt az eredmĂ©nnyel nem is szabad foglalkozni. A következƑ fordulĂłban mĂĄr egy sokkal kemĂ©nyebb meccs vĂĄr rĂĄnk Miskolcon. A lefĂșjĂĄst követƑen prĂłbĂĄltam visszafogni a fiĂșkat az eufĂłriĂĄbĂłl, mert ennĂ©l sokkal kĂŒzdelmesebb mĂ©rkƑzĂ©seink lesznek a szezon sorĂĄn. Ami viszont nagyon tetszett a harmincöt lƑtt gĂłl mellett, hogy csak egyet kaptunk, mert ez azt jelenti, hogy a vĂ­zilabdĂĄrĂłl szĂłlt a meccs. Nem kizĂĄrĂłlag a gĂłlszerzĂ©s jĂĄrt a fejekben, senki sem feledkezett meg a vĂ©dekezĂ©srƑl sem.

#szentesivĂ­zilabdaklub #legrand #szentes #utĂĄnpĂłtlĂĄs #vĂ­zilabda #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version